Poze Aquavita

  • Cromatic Card

    Poza: Aquavita lansează programul de loialitate Cromatic

  • Programul de loializare Cromatic este singurul program de loializare din România participant la evenimentul The Loyalty Awards!

    Poza: Programul de loializare Cromatic este singurul program de loializare din România participant la evenimentul The Loyalty Awards!

  • Nominalizare INFOMATIC

    Poza: Soluția de loializare Infomatic este nominalizată la două categorii în cadrul evenimentului The Loyalty Awards - London 2012

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul aquavita.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la aquavita. Pozele pe tema aquavita cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul aquavita, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la aquavita, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la aquavita.