Poze ARBDD

  • Hilac impuscat de vanatori pe un fond de vanatoare in zona Teleac, judetul Alba. membrii Crispus au gasit atunci la analiza continutului gastric, 90% continut vegetal si anume porumb boabe demonstrand astfel caracterul generalist al speciei in zona de studiu

    Poza: Sonograme la hilaci în Delta Dunării

  • Sacal auriu in Delta Dunarii, actiunea Anubis 2011 de monitorizare si studii preliminare. Foto Miha KROFEL

    Poza: Colaborare pentru cercetarea sacalului auriu in relatie cu biodiversitatea si activitatea umana

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul arbdd.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la arbdd. Pozele pe tema arbdd cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul arbdd, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la arbdd, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la arbdd.