Arbex Art Decor Decor te invita la expozitia de pictura ‘’Natura cu Fluturi’’ la Galeria Occidentului in Bucuresti

Baia Mare - 2 noiembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Arbex Art Decor va invita la vernisajul expozitiei de pictura ‘’Natura cu Fluturi’’ care va avea loc la Galeria Occidentului, joi 5 noiembrie 2015 de la ora 19.00. Expozitia este o incununare a activitatilor artistice ale unui grup de pasionati ai picturii, in majoritate participanti ai Taberei de pictura Hobby Art .

Expozitia de pictura Natura cu Fluturi la care expun participanti ai Taberei de pictura Hobby Art

Expozitia de pictura Natura cu Fluturi la care expun participanti ai Taberei de pictura Hobby Art

 ”Sunt atat de multe trimiteri si asocieri legate de fluturi sau de ideea de fluture, incat, cu siguranta, ii vom intalni in majoritatea traditiilor, culturilor, mitologiilor, legendelor, etc. „Fluturele” este unul din acele simboluri si semne universale ce trece peste barierele spatiului sau timpului, iar prin interpretarile, semnificatiile, superstitiile legate de aceasta „firava” fiinta, ne trezim in vecinatatea ideilor legate de eliberare, transformare, emotie, gingasie, efemer. Diversitatea, abundenta de forme si culori sunt un permanent spectacol vizual, o atractie tentanta pentru ochiul pictorului sau al graficianului si o sursa de inspiratie ce permite abordarile decorative sau picturale, realiste sau abstracte. 

Tudor Francu- artist plastic

Fluturii reprezinta o expozitie unitara, fiecare pictura fiind realizata in stilul si tehnica proprie fiecarui expozant. Dupa ce  au fost gazduiti la sediul Arbex Art Decor din Baia Mare, Fluturii si-au luat zborul spre Bucuresti, pentru o expozitie de amploare care ne va da prilejul sa ne bucuram impreuna, alaturi de prietenii nostri si alti iubitori ai picturii, in compania si a altor picturi care celebreaza natura. Astfel, alaturi de Fluturi vom admira picturi cu peisaje, pasari, flori, naturi statice, mai realiste sau mai abstracte.

Iata expozantii: Aran (Iasi), Gabriela Bacter (Hateg), Elena Bancila (Bacau), Sanziana Calota (Brasov), Cioara Andreea (Costinesti), Ioana Comaromi (Brasov), Elena Constantin (Tandarei), Manuela Constantin (Bucuresti), Elena Dinga (Onesti), Elena Demetrescu ( Bucuresti), Andreea Georgescu (Bucuresti), Alina Pocian (Oradea), Alecsandrina Hanganu (Iasi), Alice Hartescu (Constanta), Victoria Ivanov (Brasov), Oana Maria Paul (Bucuresti), Voica Silvia Potinga (Bucuresti), Maria Secobeanu (Galati), Veronica Sorescu (Bucuresti), Carmen Tanasescu (Bucuresti), Irina Tuica (Bucuresti). Pe unii dintre ei vom avea placerea sa-i avem alaturi de noi la vernisaj chiar daca locuiesc prin alte zone ale tarii, astfel ca ii veti putea aborda daca veti dori sa deslusiti anumite aspecte ale muncii lor artistice.

 Pictura este o bucurie pe care fiecare din cei 21 de expozanti doresc s-o impartaseasca cu alti iubitori ai ei.

Adresa galeriei este str. Occidentului nr 11 demisol. Va asteptam!

Organizator: Arbex Art Decor

Despre Arbex Art Decor
Arbex Art Decor activeaza in domeniul decoratiunilor de perete. Produsele pe care le confectioneaza in atelierul propriu sunt: rame de tablouri la comanda, sasiuri de pictura la comanda. Arbex Art Decor comercializeaza si urmatoarele produse pentru decorarea peretelui: fototapet, stickere de perete, stickere de geam, tablouri decorative, oglinzi inramate. 

Parteneri: www. Arta -inramarii.ro , www.Deco-perete.ro ,  www.Vreauarta.ro

Despre Arbex Art Decor

Arbex Art Decor activeaza in domeniul decoratiunilor de perete din 2006 si organizeaza tabere de pictura pentru adultii care doresc sa invete sa picteze din 2009.