Arbex Art Decor participa la Hope Friday si-n 2016 cu decoratiuni perete si rame tablouri

Baia Mare - 28 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Arbex Art Decor participa la Hope Friday 2016 cu cele doua magazine online : www.deco-perete.ro care comercilizeaza decoratiuni perete si respectiv www.arta-inramarii.ro care ofera rame tablouri la comanda. Hope Friday 2016 va avea loc vineri 28 octombrie si este o initiativa privata prin care se urmareste donarea unei parti din veniturile acestei zile catre o cauza nobila.

Arbex Art Decor participa la Hope Friday 2016 cu deco-perete.ro si arta-inramarii.ro

Arbex Art Decor participa la Hope Friday 2016 cu deco-perete.ro si arta-inramarii.ro

 Una dintre cele mai frumoase compensatii din viata este ca nimeni nu incearca cu adevarat sa ajute pe cineva fara sa se ajute, de fapt, pe sine insusi. 

Ralph Waldo Emerson

Hope Friday este o campanie de solidaritate sociala. Intr-o lume a consumului si a reducerilor de preturi care nu intotdeauna inseamna cea mai buna decizie de vanzare sau cumparare, Arbex Art Decor, prin cele doua magazine online mentionate s-a raliat acestei campanii pentru semnificatia ei simbolica si impactul practic. Comercializand decoratiuni perete si rame tablouri la comanda, adica produsele pe care sunt specializate cele doua magazine online din portofoliu, dorim sa ne aducem contributia la a face o diferenta in bine pentru cei care au nevoie sa-i ajutam.

Ne-am indreptat atentia anul acesta catre a sprijini o comunitate rurala in efortul ei de a asigura conditii decente de educatie si de viata pentru copiii si tinerii ei, respectiv vom dona banii stransi pentru proiectul '' Ajuta un sat . Schimba o tara''.

Concret, vineri, 28 octombrie 2016 un procent de 10% din toate comenzile online pe care le vom primi prin intermediul celor doua magazine online www.deco-perete.ro si www.arta-inramarii.ro le vom dona catre acest proiect cu care rezonam. Veti alege dintre modelele de decoratiuni perete si rame tablouri pentru un plus de frumusete si prospetime acasa si-n acelasi timp veti face o fapta buna . Ca sa venim in sprijinul clientilor, livrarea va fi gratuita pe parcursul intregii zile. 

Educatia este cea care face diferenta intr-o comunitate, cea care ne ajuta sa ne ridicam capetele si sa traim frumos, civilizat asa cum ne-am dori . Macar o zi pe an este important sa ne gandim la generozitate la cum am putea sa ne aducem contributia la o lume pe care ne-o dorim dar sa si actionam concret. Sunt sigura ca ne vom simti mai bine, ne vom purifica sufletele.

 

 

 

Despre Arbex Art Decor

Arbex Art Decor va ofera produse pentru decorarea peretelui: rame de tablouri la comanda, tablouri, oglinzi de perete inramate dupa preferinta clientului precum si alte decoratiuni de perete care folosesc impactul vizual al imaginii fotografice sau pictate: fototapet, stickere de perete, stickere de geam, picturi . Clientii pot ajunge la produsele noastre atat la atelierul nostru din Baia Mare cat si online prin cele doua magazine virtuale: arta-inramarii.ro si deco-perete.ro .