Arbex Art Decor te invita in Tabara de pictura Hobby Art pentru adulti, cu instructor

Baia Mare - 15 ianuarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

In perioada 24- 31 ianuarie, Arbex Art Decor organizeaza a 13-a editie a Taberei de pictura Hobby Art, un proiect destinat persoanelor care doresc sa invete, sa practice, sa experimenteze si sa evolueze in domeniul picturii, alaturi de un profesionist. Editia de iarna care se va desfasura la Predelut in judetul Brasov este una de atelier, iar ca tema predominanta se va studia portretul si corpul uman, dar si natura statica.

Afisul Taberei de pictura Hobby Art editia de iarna 2015

Afisul Taberei de pictura Hobby Art editia de iarna 2015

 ‘’Activitatile de specialitate se imbina in timpul taberei cu activitati creative si recreative de grup: socializare, energizare, divertisment de timp liber, astfel ca de cele mai multe ori descoper ca majoritatea dintre noi abia asteptam un prilej pentru a redeveni copii. Atunci stiu ca tabara este una reusita. ‘’  

Simona Polhac - organizator Tabara de pictura Hobby Art

Sesiunile de lucru se desfasoara in prezenta pictorului profesionist Tudor Francu , instructorul artistic al taberei inca de la debut, din 2009.  Profesionalismul, pasiunea si rabdarea cu care se ocupa de fiecare participant au determinat formarea unei comunitati de pasionati ai acestei arte in jurul Taberei de pictura Hobby Art, astfel ca de cele mai multe ori, locurile in tabara, care sunt limitate la 12 pentru buna desfasurare a activitatilor, se ocupa imediat. 

Portretul si corpul uman, tema predominanta a acestei editii constituie o provocare dupa ce in editiile anterioare s-a studiat si practicat peisajul, natura statica, pictura abstracta.

Oportunitati care decurg din participarea la o tabara de pictura organizata de Arbex Art Decor:

1. Discount de artist pe viata la toate serviciile de inramare realizate la atelierul de inramari profesionale Arbex Art Decor.

2. Posibilitate de a expune in cadrul expozitiei anuale de primavara organizate de Arbex Art Decor

3. Vei primi o diploma de participare la tabara de pictura, diploma care pe unele persoane participante le-a ajutat sa se inscrie in asociatii artistice de profil, portofoliul de lucrari fiind insa cel care a deschis usile.

Despre organizator:

Arbex Art Decor s-a nascut din pasiunea pentru arta imaginii fie ea pictata sau fotografiata. Ne-am dezvoltat, cautand sa oferim exact ce cauta clientii nostri, calitate si diversitate in serviciul de inramare tablouri pe care-l prestam in atelierul nostru, invatand de la cei mai fideli clienti ai nostri, pictorii, fotografii precum si de la furnizorii nostri din diverse tari europene. Si pentru ca frumosul atrage frumos, avem o echipa frumoasa gata sa se ocupe de toate tablourile care ne ajung in atelier.
In urma cu 6 ani s-a nascut ideea taberei de pictura pentru cei care doresc sa picteze dar n-au avut suport de specialitate, curajul sau timpul necesar. Si pentru ca specificul activitatii la firma ne-a ajutat sa facem posibil acest proiect, astazi ne putem mandri cu 12 editii care au adunat oameni plini de entuziasm, talentati si care formeaza un grup frumos de prieteni.
Arbex Art Decor si-a dezvoltat apoi portofoliul produselor pe care le ofera , la propunerea furnizorilor din Germania si la alte decoratiuni de perete: fototapet, stickere decorative de perete, postere de arta, produse cu impact vizual create in urma colaborarii dintre edituri de arta din Europa si artisti vizuali, produse care se comercializeaza pe www.deco-perete.ro.

 

Detalii despre taberele noastre din 2015 gasiti pe blogul dedicat taberei:  http://tabarapictura.wordpress.com sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/TabaraDePicturaHobbyArt

Parteneri media: www.121.ro. www.granturi.ro, www.businesswoman.ro, www.pasiunea.eu, www.4arte.ro, www.arta-inramarii.ro, www.deco-perete.ro , www.avocatnet.ro, www.adelaparvu.com, www.zilesinopti.ro, www.metropotam.ro, www.garbo.ro, www.decorette.ro, www.bizbrasov.ro, www.vreauarta.ro, www.artout.ro

Despre Arbex Art Decor

Inscrierea se face prin completarea si expedierea formularului de inscriere pe care-l veti gasi pe blogul dedicat taberei de pictura Hobby Art https://tabarapictura.wordpress.com/?s=predelut , precum si plata avansului de 200 lei.