atelierul de fotografie 23-27 iulie Comandau

Comandau - 8 mai 2008

Comunicat tip General in Turism

Pasionat de natura si fotografie? aceasta stire este pentru tine

' O fotografie buna este intalnirea fericita dintre suflet si lumina'

Atelierul de fotografie se adreseaza celor care doresc sa deprinda sau sa aprofundeze arta fotografica ca hobby. Pe parcursul celor 4 zile se vor aborda elemente de compozitie, peisaj, macrofotografie, prelucrare pe calculator, deplasari pe teren.
Tematica propusa pentru studiu este peisajul si macrofotografia, dar vor fi atinse si elemente de wildlife. Grupul de lucru este format din 10 persoane. Ne va ajuta in demersul nostru Dan Dinu, fotograf profesionist, initiator al unor proiecte de fotografie si detinator a numeroase premii la diverse competitii fotografice.
Zilnic vor fi organizate ture foto si sesiuni de teorie si prelucrare pe calculator, studii de caz si proiectii foto. O zi o vom aloca unei expeditii spre varful Lacauti, vom ajunge la 1777 m.
Pe un pasionat al fotografiei nu trebuie sa-l prinda rasaritul sau apusul soarelui acasa- spun toti cei care indragesc aceasta activitate. Asa ca vom beneficia din plin sa imortalizam rasaritul si apusul pe crestele muntilor Vrancei. Tabara se va desfasura la Comandau, un mic sat montan amplasat in muntii Vrancei, in judetul Covasna.
Cele mai reusite fotografii vor fi expuse in cadrul expozitiei “Frumusetea de langa noi” de asemenea in galeria online de pe www.arta-inramarii.ro .

pentru mai multe detalii intra pe www.arta-inramarii.ro la meniul Evenimente .

Despre Arbex Art Decor

inscrierea se face prin completarea formularului de pe site.
Arbex Art Decor
bd. Unirii nr. 23
Baia Mare
tel: 0726366951
arbexartdecor@yahoo.com