Fototapet 3D, cand imaginatia se confunda cu realitatea

Baia Mare - 7 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Fototapetul 3D este rezultatul cautarii creative in decorarea peretilor pe care magazinul Deco-perete .ro o propune celor care cauta modele de fototapet moderne. Produsele din categoria fototapet 3D creeaza iluzia de spatiu datorita modului in care este realizata compozitia imaginii.

Fototapet 3D de la Deco-perete.ro

Fototapet 3D este o noua categorie de modele de fototapet pe care magazinul online Deco-perete.ro o propune clientilor sai. Fie alegeti un fototapet cu orase celebre fie cu peisaje care te vor transpune intr-o lume exotica sau pe o plaja idilica, puteti alege un fototapet 3D dintr-o diversitate de modele de fototapet care vor crea impresia de spatiu largit in camera ta. Cum ar fi sa ai la picioarele tale o priveliste cu zgarie norii din Manhattan sau sa ai marea la cativa pasi?

Caracteristica speciala a unui fototapet 3D pe care-l puteti alege din magazinul nostru este compozitia imaginii fotorealiste, a unghiului din care este realizata fotografia artistica, scotand in evidenta iluzia perspectivei. Un fototapet 3D poate fi uluitor prin impresia realitatii pe care o confera.

Daca ne referim la un fototapet 3D dar si la celelalte modele de fototapet, acestea sunt realizate pe suport de hartie sau pe suport vlies (netesut) permitand in ambele variante peretelui sa respire. Diferenta practica dintre cele doua materiale pe care se imprima modelele de fototapet este ca vliesul este mai stabil in timpul aplicarii, se poate sterge cu carpa umeda si se poate indeparta fara probleme cand va plictisiti de el.

Montajul unui unui fototapet 3D se face ca pentru un fototapet standard, respectandu-se intotdeauna instructiunile producatorului. Este foarte important sa cereti mesterului ( daca doriti sa apelati la un mester) sa citeasca instructiunile atasate produsului intrucat acestea difera in functie de producator si de tipul de fototapet.

Fototapetele 3D, ca dealtfel toate modelele de fototapet pe care magazinul Deco-perete.ro le livreaza clientilor sai se livreaza cu adezivul inclus. Livrarea se face in maxim 2 zile lucratoare.

Ne bucuram intotdeauna sa primim poze cu decorurile create de clientii nostri iar surpriza pe care o oferim la inceput de primavara este restituirea integrala a sumei achitate de clientul care ne va trimite pana in 30 martie cea mai buna filmare de la montajul fototapetului, filmare care sa reflecte etapele unui montaj corect de fototapet.

Despre Arbex Art Decor

Arbex Art Decor va ofera produse pentru decorarea peretelui: rame de tablouri la comanda, tablouri, oglinzi de perete inramate dupa preferinta clientului precum si alte decoratiuni de perete care folosesc impactul vizual al imaginii fotografice sau pictate: fototapet, stickere de perete, stickere de geam, picturi . Clientii pot ajunge la produsele noastre atat la atelierul nostru din Baia Mare cat si online prin cele doua magazine virtuale: arta-inramarii.ro si deco-perete.ro .

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/arbex-art-decor/fototapet-3d-cand-imaginatia-se-confunda-cu-realitatea