Fototapet vlies, cand iti doresti o schimbare radicala de decor fara batai de cap

Baia Mare - 5 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Fototapet vlies este un nou tip de fototapet comercializat de magazinul online www. Deco-perete.ro cu certe avantaje fata de fototapetul clasic. Fie ca vrei un fototapet dormitor sau un fototapet living puteti alege acest nou tip de fototapet care se aplica mult mai usor si se indeparteaza fara probleme.

Fototapet vlies pe www.deco-perete.ro

Fototapet vlies pe www.deco-perete.ro

 Realizate pe material de calitate superioara cu motive inspirationale, fototapetele vlies Komar sunt caracterizate de o inalta tehnologie de imprimare si manipulare usoara. Materialul vlies este usor de lipit si usor de indepartat, fara sa lase urme. Designe sofisticate, flori delicate, orase stralucitoare si peisaje intinse asteapta sa-ti accesorizeze peretii. 

Komar ( producator Germania)

Fototapet vlies este un produs mai nou in portfoliul produselor pentru decorarea peretilor comercializat de magazinul www.deco-perete.ro, caracteristica lui speciala fiind suportul pe care este realizat si anume pe material netesut. Fie cauti fototapet dormitor sau fototapet living, un fototapet vlies este o buna alegere, diferenta in functie de camera unde il veti aplica fiind data doar de modelul imprimat.

Pentru a alege in cunostinta de cauza va oferim cele mai insemnate caracteristici din punct de vedere al utilitatii pentru un fototapet vlies :

- fototapetul vlies are stabilitate buna in timpul montajului si este usor de aplicat

- fototapetul vlies necesita adeziv special pentru tapet vlies

- fototapetul vlies este usor de indepartat chiar si dupa cativa ani

- fototapetul vlies permite peretelui sa respire ( acest lucru e valabil si pentru fototapetul de hartie).

Poti viziona video-ul sa vezi cat e de usor sa montezi un fototapet vlies.

Livrarea produselor se realizeaza imediat din stoc in maxim 2 zile lucratoare.

 

 

 

 

 

 

Despre Arbex Art Decor

Arbex Art Decor va ofera produse pentru decorarea peretelui: rame de tablouri la comanda, tablouri, oglinzi de perete inramate dupa preferinta clientului precum si alte decoratiuni de perete care folosesc impactul vizual al imaginii fotografice sau pictate: fototapet, stickere de perete, stickere de geam, picturi . Clientii pot ajunge la produsele noastre atat la atelierul nostru din Baia Mare cat si online prin cele doua magazine virtuale: arta-inramarii.ro si deco-perete.ro .