Invata sa pictezi in Tabara de pictura Hobby Art pentru adulti

Baia Mare - 27 septembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Tabara de pictura Hobby Art editia pentru incepatori se va desfasura in perioada 1-7 octombrie 2016 la Predelut in organizarea Arbex Art Decor si se adreseaza celor care doresc sa invete sa picteze dar si celor care picteaza ca autodidacti dar au nevoie de confirmarea si cunostintele practice ale unui profesionist. Tabara este pentru adulti si se desfasoara sub indrumarea unui artist plastic profesionist ca un curs de pictura concentrat pe parcursul a 6 zile.

Invata sa pictezi in Tabara de pictura Hobby Art pentru adulti
 ‘’Apuca-te de arta! Nu glumesc! Arta nu este un mod de a face bani ci o modalitate prin care oamenii isi fac viata mai suportabila. A practica o arta, mai bines au mai rau este un mod de a-ti hrani sufletul. Canta sub dus. Danseaza pe muzica de la radio. Spune povesti. Scrie o poezie unui prieten, chiar daca nu suna bine. Fa-o cat de bine poti. Recompensa ta va fi imensa caci iti vei aduce contributia ta la creatie.’’ 

Kurt Vonnegut

In fiecare an organizam o tabara de pictura pentru incepatori, unde, pe parcursul celor 6 zile se vor aborda notiuni de  teoria culorilor, culorile complementare, spectrul culorilor, diferentele intre diferitele tehnici de pictura gen acuarela, tempera, acrilic, ulei, cu exemple practice, tabara fiind axata pe pictura in ulei si acrilic. Iti oferim asadar posibilitatea sa vii sa descoperi placerea lucrului la sevalet daca nu ai avut ocazia pana acum sau sa acumulezi informatii tehnice si practice pretioase daca pictezi dar nu ai avut parte de indrumarea unui profesionist.

Grupul de lucru va fi format din minim 6 si maxim 12 participanti pentru o buna desfasurare a  activitatilor, iar cel care va sustine acest curs de pictura va fi  Tudor Francu , artist plastic, instructorul artistic al Taberei de pictura Hobby Art din 2009.

Privind retrospectiv, Tabara de pictura Hobby Art pentru adulti are cateva constante pe langa oamenii frumosi pe care-i aduna intr-o comunitate care se mareste incetisor de la an la an in cele doar 4 ( maxim) tabere organizate anual, locatiile inspirationale (in functie de specificul taberei) si meticulozitatea cu care se desfasoara activitatile teoretice si practice specifice picturii : serile tematice, energizarea de dimineata, joculetele de seara care ne aduc pe toti pe lungimea de unda a copilariei astfel ca atmosfera din atelierele de lucru sa fie una armonioasa care sa ne permita sa comunicam mai usor, fara inhibitii, sa ne asumam mai usor anumite riscuri pentru a beneficia de sansa, sa ne exprimam mai usor, apoi mai sunt si serile interactive distractive si altele pe care nu le deconspiram lasand placerea celor care vor sa le descopere.
Fie ca e iarna sau vara, la munte sau la mare, diminetile in tabara incep cu energizarea de dimineata...cine doreste, nimic nu este obligatoriu. Dar e cert ca pe urma iti incepi ziua in forma maxima, cu intreg organismul oxigenat si fresh, pregatit pentru toate cate ii va oferi o zi de tabara. 

Serile tematice au ca punct comun creativitatea si distractia intrucat insistam ca participantii sa apeleze la imaginatia lor pentru a-si improviza costumatia sau macar un accesoriu, o schimbare de look in acord cu tema serii, fara niciun fel de cumparaturi sau inchirieri de costume. Peste cateva zile incepe editia pentru incepatori a taberei, singura editie pentru initiere realizata in ultimii 2 ani iar Seara tematica va fi Seara Romaneasca cu mancare traditionala, cantec si voie buna ca la romani. 

Obiectivele concrete ale Taberei de pictura Hobby Art pentru incepatori vor fi realizarea de catre fiecare participant a unui peisaj si a unei naturi statice sub atenta indrumare a instructorului artistic al taberei. Materialele de lucru sunt optiunea fiecaruia. In fiecare tabara acordam un bonus primelor 3 persoane incrise, cate un sasiu cu panza pentru pictura confectionat in atelierul de inramari Arbex Art Decor.

Parteneri: www. arta -inramarii.ro, www. deco-perete.ro .

Despre Arbex Art Decor

Arbex Art Decor va ofera produse pentru decorarea peretelui: rame de tablouri la comanda, tablouri, oglinzi de perete inramate dupa preferinta clientului precum si alte decoratiuni de perete care folosesc impactul vizual al imaginii fotografice sau pictate: fototapet, stickere de perete, stickere de geam, picturi . Clientii pot ajunge la produsele noastre atat la atelierul nostru din Baia Mare cat si online prin cele doua magazine virtuale: arta-inramarii.ro si deco-perete.ro .