Tabara de pictura Hobby Art pentru adulti- Apuseni 2015

Baia Mare - 5 iunie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Iti place sa pictezi? Vrei sa practici si sa evoluezi in preajma unui pictor profesionist? Vino cu noi in tabara de vara!
Tematica taberei: peisajul si portretul. Aceasta tabara este o tabara cu instructor artistic. Grupul de lucru 8-12 persoane.

Afisul taberei de pictura Hobby Art pentru amatori din Apuseni- iunie 2015

”Tabara de pictura este un prilej nemaipomenit sa descoperi oameni minunati si sa te redescoperi ca si artist/copil. Am retrait jocurile copilariei, am ras si am cantat, emotii ce ne-au inspirat in realizarea noilor picturi. Cu ajutorul lui Tudor am capatat increderea de care aveam nevoie pentru a continua pe aceasta directie artistica si a vedea lumea in culori. Pictand si repictand ajungi sa intelegi micile taine care in final te ajuta sa desavarsesti creatia. Multumesc Tudor & Simona!!!”

participant tabara editia 2014

Ne pregatim pentru sezonul de vara care reuneste anul acesta 3 tabere: una de initiere in pictura si doua pentru nivel intermediar.

Prima tabara de pictura se va desfasura in perioada 20-28 iunie in Apuseni, la Botesti, in mijlocul naturii, intr-un peisaj de vis invaluit intr-o liniste desavarsita. Intr-o locatie izolata de lumea dezlantuita vom picta fie pe terasa suspendata deasupra vaii Botestiului, fiind martorii scurgerii tihnite a zilei in ritmul vesniciei si a spectacolului inedit de lumini, culori si umbre al apusului sau  ne vom lasa pierduti in imensitatea din jur instalandu-ne sevaletul langa un palc de copaci sau capite de fan  sa pictam in voie. Sevaletele sunt din partea organizatorilor pe durata taberei.

Tabara din Apuseni este pentru nivel intermediar si se adreseaza persoanelor care vor sa evolueze si sa picteze  in preajma unui pictor profesionist. Pe parcursul celor 8 zile vom aborda peisajul si portretul. Va fi o tabara axata pe multa practica in aer liber alaturi de Tudor Francu, instructorul artistic al taberei, pictor profesionist din Beius.

Specificul taberelor noastre de pictura este atmosfera speciala- artistica, ludica, propice creatiei, prietenoasa  precum si dedicatia cu care ne ingrijim pentru ca fiecare persoana sa simta ca a petrecut un timp de calitate  si reconfortant alaturi de persoane cu aceleasi preocupari artistice. Iar aceste indeletniciri atrag de fiecare data oameni frumosi langa care ti-e mai mare dragul sa petreci cateva zile. Si pentru ca e tabara, atmosfera jocurilor copilariei o vom readuce in preajma noastra dupa ce vom lasa pensulele din mana si ne vom lasa surprinsi de activitatile de timp liber pregatite de organizatori care promit printre altele un atelier interactiv de creativitate aplicata, un carnaval tematic si o drumetie care se va lasa cu un picnic.

Avantaje si oportunitati

Cele mai reusite lucrari vor fi expuse pe blogul dedicat taberei.Participantii la taberele noastre au ocazia sa participe la expozitiile de grup pe care le organizam. Toti participantii la taberele noastre beneficiaza de o ''reducere de artist'', la serviciul de

inramari tablouri

Vino sa te bucuri alaturi de noi pictand intr-un grup artistic pe meleaguri rupte ca din rai, in preajma unui pictor profesionist apreciat pentru pasiunea si dedicatia cu care va va dezvalui din secretele picturii.

Detalii si inscrieri in linkul urmator : https://tabarapictura.wordpress.com/2014/11/06/tabara-de-pictura-hobby-art-editia-de-vara-2015-seria-din-iunie-apuseni/

Tabara de pictura Hobby Art este un proiect Arbex Art Decor.

Despre Arbex Art Decor:

Arbex Art Decor s-a nascut din pasiunea pentru arta frumosului. Ne-am dezvoltat, cautand sa oferim exact ce cauta clientii nostri, calitate si diversitate in serviciul de inramare tablouri pe care-l prestam in atelierul nostru, invatand de la cei mai fideli clienti ai nostri, pictorii, precum si de la furnizorii nostri din diverse tari europene. Si pentru ca frumosul atrage frumos, avem o echipa frumoasa gata sa se ocupe de toate tablourile care ne ajung in atelier.

In urma cu 7 ani s-a nascut ideea taberei de pictura pentru cei care doresc sa picteze. Si pentru ca specificul activitatii ne-a ajutat sa facem posibil acest proiect, astazi ne putem mandri cu 13 editii care au adunat oameni plini de entuziasm si care formeaza un grup frumos de prieteni.

Arbex Art Decor a extins apoi domeniul produselor si la alte decoratiuni de perete: fototapet, stickere decorative de perete, stickere de geam, postere de arta, produse cu impact vizual create in urma colaborarii dintre case de editura din Europa si artisti, produse care se comercializeaza pe www.deco-perete.ro.

Multumim partenerilor nostri media: : www.deco-perete.ro , www.pont.ro, www.businesswoman.ro, www.4arte.ro, www.arta-inramarii.ro, www.avocatnet.ro, www.adelaparvu.com, www.zilesinopti.ro, www.metropotam.ro, www.garbo.ro, www.decorette.ro, www.bizbrasov.ro, www.vreauarta.ro, www.artout.ro

Despre Arbex Art Decor

Inscrierea se face prin completarea si expedierea formularului de inscriere direct de pe blogul dedicat taberei https://tabarapictura.wordpress.com/2014/11/06/tabara-de-pictura-hobby-art-editia-de-vara-2015-seria-din-iunie-apuseni/ . Dupa ce primim formularul d- voastra va vom trimite factura proforma pentru plata avansului de 200 lei. Diferenta se va achita in tabara.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/arbex-art-decor/tabara-de-pictura-hobby-art-pentru-adulti-apuseni-2015