Tabara de pictura Hobby Art pentru adulti cu Arbex Art Decor

Locul desfasurarii: Hotel in Moieciu

Organizator: Arbex Art Decor

 

Tabara de pictura Hobby Art editia de iarna se va desfasura la Moieciu de Jos in perioada 19- 26 ianuarie 2014. Specificul editiei de iarna este unul de atelier, bineinteles, iar sub indrumarea de specialitate a pictorului profesionist Tudor Francu , ne vom dedica pictatului de naturi statice si compozitii abstracte.

 

O noutate absoluta pentru taberele de pictura hobby Art este inserarea intr-una din zile a unui atelier experiment de tehnica colajului. Participantii vor aduce materialele pe care le considera ei interesante si vor fi indrumati sa le foloseasca pentru a fi puse in valoare in cadrul unui tablou abstract obtinut prin tehnica colajului. Vom posta pe pagina de facebook a taberei ceea ce vom obtine in urma acestui experiment  https://www.facebook.com/TabaraDePicturaHobbyArt.

Despre ARBEX ART DECOR

Arbex Art Decor va ofera produse pentru decorarea peretelui: rame de tablouri la comanda, tablouri, oglinzi de perete inramate dupa preferinta clientului precum si alte decoratiuni de perete care folosesc impactul vizual al imaginii fotografice sau pictate: fototapet, stickere de perete, stickere de geam, picturi . Clientii pot ajunge la produsele noastre atat la atelierul nostru din Baia Mare cat si online prin cele doua magazine virtuale: arta-inramarii.ro si deco-perete.ro .

Confirmare pana la data: 17 ianuarie 2014

Participare: Taxa de participare