Arbitraj ad-hoc

Definitie Arbitraj ad-hoc

Sinonim - arbitraj ocazionalForma de jurisdictie nestatala, cu caracter particular susceptibila de utilizare in raporturile de comert international, constituita prin vointa partilor litigante in vederea solutionarii litigiului ivit intre ele. Constituie dreptul comun in materie de arbitraj comercial international.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Arbitraj ad-hoc? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Arbitraj ad-hoc.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Arbitraj ad-hoc. Definitiile termenilor despre Arbitraj ad-hoc cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Arbitraj ad-hoc, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Arbitraj ad-hoc.