Arbitraj cu competenta speciala

Definitie Arbitraj cu competenta speciala

Arbitraje specializate pe solutionarea anumitor litigii, de regula cele izvorate din comertul cu anumite marfuri (sau produse). Spre exemplu Camera arbitrala de bumbac din Le Havre.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Arbitraj cu competenta speciala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Arbitraj cu competenta speciala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Arbitraj cu competenta speciala. Definitiile termenilor despre Arbitraj cu competenta speciala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Arbitraj cu competenta speciala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Arbitraj cu competenta speciala.