Arbitraj de echitate

Definitie Arbitraj de echitate

Varietate particulara a arbitrajului ad-hoc. Acea forma a arbitrajului comercial international care se realizeaza dupa principiile de echitate si nu potrivit normelor de drept. Arbitrajul de echitate este de facto si se caracterizeaza prin urmatoarele particularitati specifice: a) arbitrul nu are obligatia sa aplice normele legale de drept material si nici pe acelea de procedura b) solutia data de arbitru are caracter definitiv, fiind inatacabila la o alta instanta de arbitraj.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Arbitraj de echitate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Arbitraj de echitate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Arbitraj de echitate. Definitiile termenilor despre Arbitraj de echitate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Arbitraj de echitate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Arbitraj de echitate.