Bogdan NITU – Business Development Director la ARC

BUCURESTI - 30 aprilie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Bogdan NITU, fostul șef al SUNLIGHT Industrial s-a alăturat echipei ARC Brașov, in calitate de Business Development Director.

Absolvent al Politehnicii din București, Bogdan și-a început cariera in 1997, in poziția de Corporate Account Manager la ORANGE Romania (MOBIL ROM). Intre 2000 si 2002 și-a adus o contribuție semnificativa la dezvoltarea rețelei naționale de distribuitori PHILIPS Lighting iar ulterior, in perioada 2003-2007, a condus cu rezultate excelente PIPELIFE Romania, din poziția de Director General.

’Bogdan este un mare plus pentru echipa noastră. Rigoarea si profesionalismul lui sunt la baza calității pe care încercăm să o oferim clienților noștri. Experiența si expertiza sa in domeniul energiei, echipamentelor și materialelor electrice, vor avea un aport semnificativ la dezvoltarea in continuare a companiei’ Catalin POPESCU, Director General, ARC Brașov.

’Sunt foarte bucuros pentru alegerea făcută și mă simt onorat să fac parte din această echipă. Principalul meu obiectiv este consolidarea capacității firmei de a livra proiecte complexe, la standardele de calitate ridicate solicitate de către partenerii noștri strategici’ a declarat Bogdan NITU.

Despre ARC BRASOV

Fondat in 1991, grupul ARC si-a câștigat prin seriozitate si profesionalism un loc de vârf in domeniul distribuției materialelor electrice si echipamentelor de măsura si control. ARC Brașov si ARC Electronic oferă soluții complete pentru iluminat exterior si interior, cabluri, aparataj de control comanda si semnalizare, tablouri electrice si întrerupătoare, automatizări si control industrial, distribuție electrica, echipamente de infrastructura energetica si electroalimentare (generatoare de curent, UPS-uri si baterii staționare)

ARC
bogdan.nitu@arc.ro