Archivit ofera GRATUIT consultanta arhivistica

BUCURESTI - 1 iulie 2015

Comunicat tip General in Afaceri

Archivit, unul din jucatorii de top pe piata serviciilor de arhivare si depozitare arhiva din Romania, ofera companiilor interesate consultanta arhivistica gratuita, indiferent de volumul arhivei ce urmeaza a fi evaluate.

Archivit ofera GRATUIT consultanta arhivistica
 In general, cu cat o companie administreaza un volum mai mare de documente, cu atat beneficiile consultantei arhivistice vor fi mai mari, deoarece, pe langa conformitate legala, compania isi poate rezolva o serie de probleme de management cum ar fi optimizarea spatiului, optimizarea costurilor si optimizarea timpului de lucru. 

Depart. Marketing Archivit

Mai multe despre compania Archivit

Subsidiara a grupului Villar International, lider de piata in industria serviciilor de management al documentelor din Israel, Archivit detine cel mai modern spatiu de depozitare a arhivelor din sud-estul Europei. Receptionat cu nota 10 in August 2012 de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Ilfov, depozitul Archivit este considerat cel mai sigur spatiu de depozitare arhiva din tara.

Archivit ofera mai mult decat un spatiu sigur de depozitare. Ofera servicii de arhivare complete pentru arhiva companiilor si institutiilor publice (de stat) si livrarea, in orice moment, la cerere, a documentelor solicitate.

Ce companii au nevoie de consultanta arhivistica

Orice companie ruleaza documente financiar-contabile, documente de personal etc. Cu alte cuvinte, orice companie are nevoie de consultanta arhivistica pentru a se asigura ca respecta standardele calitative prevazute de legislatia din domeniul arhivarii.

Servicii de consultanta in arhivare oferite GRATUIT de Archivit

1) Evaluare gratuita a arhivei la sediul clientului

Specialistii Archivit se deplaseaza la sediul companiei pentru a realiza o analiza personalizata a arhivei, fara niciun cost pentru Dvs.! In numai 20 de minute, veti primi un raport privind starea arhivei, precum si o estimare a modului in care puteti sa va optimizati spatiul si costurile aferente arhivarii documentelor.

2) O analiza obiectiva a costurilor generate de arhiva

Este prima analiza pe care specialistii Archivit o vor realiza pe baza datelor puse la dispozitie de dumneavoastra!

In general, pentru a asigura aceleasi standarde de calitate si eficienta, managementul intern al arhivei implica costuri chiar si de 4 ori mai mari (!!) decat costurile necesare pentru externalizarea serviciilor respective. Chiar excluzand costul chiriei pentru spatiul utilizat, costurile sunt de cel putin 2 ori mai mari fata de cele presupune de externalizare, unde eficienta vine din tehnologie, know-how si spatii destinate special depozitarii de arhiva.

Dvs. veti primi o analiza personalizata, in urma careia veti vedea cum se raporteaza costurile de arhivare ale propriei companii la aceaste valori medii observate de Archivit in activitatea desfasurata de-a lungul timpului.

3) Consultanta in intocmirea Nomenclatorului Arhivistic

De la o companie la alta, termenele si conditiile de pastrare a documentelor difera in functie de specificul activitatii si complexitatea organigramei. De exemplu, termenele de pastrare a documentelor contabile difera de termenele de pastrare a documentelor de resurse umane, notariale etc.

Indiferent daca reprezentati o companie privata sau o institutie publica (de stat), specialistii in arhivistica din cadrul Archivit sunt in masura sa va ofere consultanta si o analiza de costuri pentru ca Nomenclatorul arhivistic sa fie realizat corect.

In concluzie, orice companie poate solicita o evaluare gratuita a arhivei existente din partea specialistilor Archivit, indiferent de volumul acesteia, de tipul documentelor arhivate sau de locatia actuala a spatiului de depozitare. Tot ce aveti de facut este sa solicitati o Evaluare GRATUITA, completand Formularul online!

Despre ARCHIVIT

Firma de arhivare si management documente, subsidiara a grupului Villar International, lider de piata in industria serviciilor de management al documentelor si inregistrarilor din Israel.
Archivit detine in prezent cel mai modern centru pentru depozitare arhiva din Romania.