Depozitul Archivit – cel mai modern spatiu de stocare a arhivei din Romania

BUCURESTI - 3 martie 2015

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri

Firma Archivit detine singura cladire din Romania special proiectata si construita exclusiv cu scopul stocarii arhivei. Este acesta un simplu amanunt de imagine? Categoric NU! In cele ce urmeaza, vom vedea de ce este vital sa depozitam arhiva de documente intr-un spatiu special proiectat si construit in acest scop.

Depozitul Archivit – cel mai modern spatiu de stocare a arhivei din Romania

In primul rand, un astfel de depozit de arhivare a documentelor indeplineste simultan TOATE exigentele urmatoare:

- Este echipat cu mijloace si instalatii de prevenire si stingere a incendiilor

- Pe langa autorizatie PSI, depozitul detine si toate certificarile ISO

- Utilizeaza rafturi metalice proiectate pentru a rezista la miscari seismice cu o magnitudine de peste 8 grade pe scara Richter

- Este prevazut cu sisteme antiefractie si monitorizare CCTV 24/7

- Beneficiaza de un sistem de circulare a aerului care previne dezvoltarea mucegaiurilor

- Este un spatiu cu temperatura controlata non-stop (se stie faptul ca variatiile mari de temperatura favorizeaza degradarea documentelor)

- Accesul in depozit este permis doar personalului calificat in managementul arhivei

- Este asigurata o evidenta stricta a intrarilor si a iesirilor, precum si a continutului dosarelor/cutiilor de depozitare, prin intermediul unui sistem informatic avansat de management al documentelor

- Spatiul de depozitare este riguros organizat (numerotarea rafturilor, a cutiilor de arhivare), fapt ce asigura accesarea rapida a documentelor

- Se asigura evidenta tipurilor de documente pe termene de pastrare, fapt ce previne depozitarea inutila a unor arhive expirate. Acest aspect contribuie o data in plus la optimizarea costurilor suportate de catre firma Dvs.

- Nu in ultimul rand, arhivele sunt asigurate atat in depozit, cat si pe durata transportului, Archivit detinand cele mai mari polite de asigurare din piata

Indeplinirea tuturor acestor exigente face ca Archivit sa detina astazi cel mai modern centru pentru depozitare arhiva din Romania. Receptionat cu nota 10 in August 2012 de catre ISU Ilfov, centrul este considerat cel mai sigur spatiu de depozitare arhiva din tara.

BENEFICIILE STOCARII ARHIVEI IN DEPOZITUL ARCHIVIT

In afara standardelor calitative unice pe care depozitul le indeplineste, exista o serie de considerente strict manageriale de accesare a serviciilor de arhivare si depozitare a arhivei oferite de Archivit. Iata care ar fi cele mai importante dintre acestea:

- Costurile de depozitare in depozitul Archivit sunt garantat mai mici decat cele generate de depozitarea in spatii proprii, conforme cu standardele de siguranta si calitate.

De retinut ca accesand serviciile de depozitare oferite de Archivit, platiti strict spatiul utilizat, nu un spatiu de depozitare mai larg care presupune costuri marite.

- Castigati timp pretios pentru dezvoltarea afacerii, eliminand timpii de amenajare si autorizare a unui spatiu intern de depozitare.

- Siguranta arhivei Dvs. este garantata – in depozitul Archivit, orice arhiva va beneficia de cel mai inalt grad de securitate.

Acest apect este extrem de important, mai ales in contextul in care multe firme din Romania inca isi depoziteaza arhivele in subsoluri, poduri sau alte spatii improprii, cum ar fi incaperile traversate de conducte.

- Optimizarea spatiului de lucru al firmei, care se traduce in cele din urma in eficientizarea activitatii si optimizarea costurilor.

- Confidentialitatea garantata a serviciilor

Concluzionand, orice entitate producatoare si/sau detinatoare de documente, de la cabinete de avocatura pana la institutii publice si companii de toate dimensiunile, pot accesa servicii profesionale de depozitare a arhivei, beneficiind in acelasi timp de siguranta maxima si costuri mai mici decat cele generate de depozitarea in spatii proprii. Mai multe detalii gasiti pe site-ul firmei de arhivare Archivit.

Despre ARCHIVIT

Firma de arhivare si management documente, subsidiara a grupului Villar International, lider de piata in industria serviciilor de management al documentelor si inregistrarilor din Israel.
Archivit detine in prezent cel mai modern centru pentru depozitare arhiva din Romania.