Tur virtual la ArchivIT. « Vizitează » cel mai sigur depozit de arhivă din țară!

BUCURESTI - 11 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, Retail, Imobiliare

Live site

Te invităm într-un tur virtual la ArchivIT, firma de arhivare de top ce deține "Cel mai sigur depozit de arhivă din România"! (desemnat oficial încă din anul 2012)

Logo ArchivIT

Logo ArchivIT

 Foarte important este că vei avea acces nelimitat la informații despre arhiva ta prin intermediul unei Aplicații online unde vei putea vizualiza raportul de conținut al cutiilor, dar și statusul acestora în timp real. 

Reprezentant ArchivIT

Cu o experiență de peste 40 de ani la nivel internațional, în România ne mândrim cu 2 depozite de arhivă moderne, realizate la cele mai înalte standarde de calitate.

Util de știut despre depozitele de arhivare ArchivIT

- Au o capacitate totală de 1.5 milioane cutii de arhivare și acoperă o suprafață totală de 15.000 mp construiți.

- Sunt singurele din România proiectate și construite de experți exclusiv cu scopul stocării arhivei.

- Au autorizație PSI pentru depozitare arhivă și toate certificările ISO.

- Depozitele sunt recepționate cu nota 10 de către ISU Ilfov, fapt ce reflectă gradul de siguranță oferit.

- Sistemul de susținere a cutiilor de arhivă este compus din rafturi metalice proiectate pentru a rezista la mișcări seismice cu o magnitudine de peste 8 grade pe scara Richter.

- Depozitele sunt dotate cu sisteme de alarmă, beneficiază de pază permanentă și sunt monitorizate non-stop cu camere video cu circuit închis (CCTV)

- Temperatura și umiditatea sunt monitorizate și controlate 24/7 în ambele depozite.

Fluxul de lucru la ArchivIT este orientat către Client

Pentru ArchivIT, clienții reprezintă prioritatea numărul 1 a companiei. Din acest motiv, întreg fluxul operațional de arhivarea documentelor este conceput pentru a maximiza beneficiile clienților:

- Documentele sunt organizate în cutiile ArchivIT create special pentru stocarea pe termen mediu și lung, rezistente la manipulări.

- Cutiile sunt transportate cu mașinile proprii ArchivIT la centrul nostru, timp în care arhiva este asigurată în baza poliței pentru bunurile în tranzit.

- După recepția cutiilor în depozit, se realizează o evidență a unităților arhivistice conținute, fiecare cutie primind un termen de păstrare în conformitate cu legislația în vigoare.

- Foarte important este că vei avea acces nelimitat la informații despre arhiva ta prin intermediul unei Aplicații online unde vei putea vizualiza raportul de conținut al cutiilor, dar și statusul acestora în timp real.

- Următorul pas este depozitarea cutiilor într-o locație permanentă unde vor rămâne până la eventualele consultări sau până când vom putea începe procedura de casare, conform termenelor de păstrare.

- Păstrarea documentelor se face în condiții de maximă siguranță, conform prevederilor în vigoare, la standarde internaționale. 

Clienți actuali și potențiali ai ArchivIT

- Ne bucurăm deja de încrederea a peste 1500 de clienți, în principal afaceri mici, medii și mari, dar și instituții de învățământ, spitale etc.

- Preluăm în administrare atât arhive mici – compuse din câteva cutii de arhivare – cât și arhive cu volum impresionant ce pot ocupa zeci de metri de rafturi în depozit.

- Nu există un domeniu de activitate pentru care să nu oferim servicii de management al arhivei. Printre domeniile în care cererea pentru  servicii de arhivare este de regulă crescută, amintim: domeniul financiar-contabil, bănci și asigurări de orice tip, HR, domeniile juridic, logistic, medical și FMCG.

5 Motive să alegi ArchivIT pentru arhivarea fizica a documentelor

1. BANII – Costurile noastre sunt garantat mai mici decât cele generate de depozitarea internă! Statistic vorbind, 90% dintre clienții ArchivIT au redus costurile de arhivare cu peste 50% (!!)

2. TIMPUL – Economisești timpul necesar amenajării și autorizării unui spațiu intern pentru depozitarea arhivei! 

3. SIGURANȚA – Siguranța arhivelor este prioritatea noastră. Cu ArchivIT, arhiva companiei tale va fi depozitată la cel mai înalt grad de securitate și siguranță!

4. SPAȚIUL – Spațiul firmei tale va putea fi valorificat pentru scopul inițial pentru care a fost creat. Lăsând depozitarea arhivelor în seama ArchivIT, vei reuși să valorifici în mod optim spațiul de lucru!

5. CONFIDENȚIALITATEA – Am luat toate măsurile de precauție pentrua-ți putea garanta confidențialitatea. Amintim aici doar contractele de confidențialitate semnate de fiecare angajat ArchivIT și accesul în depozit pe baza de card magnetic autorizat pe nivele de siguranță.

Mai multe informații despre noi găsești pe https://www.archivit.ro sau direct de la specialiștii noștri în managementul arhivei:

sales@archivit.ro | telefon: 021 467 0534

Despre ARCHIVIT

Firmă de arhivare și management documente, subsidiară a grupului Villar International, lider de piață în industria serviciilor de management al documentelor și înregistrărilor din Israel.
ArchivIT deține în prezent cel mai modern centru pentru depozitare arhivă din România.