Sâmbătă, 2 iulie, aflăm câştigătorii tombolei din cadrul BMFF!

BUCURESTI - 1 iulie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Social

Participanţii la tombola organizată de-a lungul festivalului Bucharest Music Film Festival vor afla sâmbătă, 2 iulie, la marea extragere, dacă au câştigat unul dintre cele 7 premii oferite de sponsorii evenimentului. Premiile vor fi decernate în prezenţa domnului Primar General Prof. Dr. Sorin Oprescu.

Sâmbătă, 2 iulie, aflăm câştigătorii tombolei din cadrul BMFF!

Premiul I, oferit de Fides Travel, este o Excursie la Viena (2 nopţi de cazare pentru 2 persoane, în cameră dublă cu mic dejun şi transport). Premiul II este oferit de www.promotiiactive.ro şi constă într-un Aparat foto digital Nikon L 110. Premiul III, oferit de ArCuB şi Artexim este un Abonament la Festivalul Internaţional „George Enescu”. Premiile IV, V, VI şi VII sunt oferite de editura Litera şi constau în două Colecţii speciale (carte şi CD) – Mari Compozitori, Colecţia specială (carte şi CD) – Cele mai frumoase

Poveşti şi Colecţia Top 10 Ghiduri Turistice.

De la ora 19.00, cele patru perechi de dansatori profesionişti vă vor oferi ultima lecţie de vals vienez din această ediţie.

Începând cu ora 20.00, Filarmonica Oltenia din Craiova, acompaniată de soliştii Diana Ţugui (soprană) şi Hector Lopez (tenor), va prezenta un concert inedit, interpretând compoziţii ale lui Johann Strauss (fiul), Georges Bizet, Giacomo Puccini, Piotr Ilici Ceaikovski, sub bagheta dirijorului Emil Siegbert Maxim.

Filarmonica Oltenia Craiova este alcătuită din peste 80 de instrumentişti profesionişti. Permanent preocupaţi de acurateţea interpretărilor, constant apreciaţi de public şi critica muzicală, Orchestra Simfonică a Filarmonicii Oltenia a fost invitată să susţină concerte pe cele mai importante scene din România şi a efectuat turnee de mare succes în Franţa, Italia, Germania, Olanda, Spania, Elveţia, Gibraltar, Iugoslavia şi Bulgaria.

Dirijorul Emil Siegbert Maxim şi-a desăvârşit pregătirea muzicală în cadrul Conservatorului de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj, studiind pianul şi dirijatul de cor academic. În cele peste patru decenii de activitate artistică, Emil S. Maxim a parcurs un vast şi complex repertoriu muzical, de la operă, operetă şi balet, la muzică simfonică şi vocal-simfonică.

Festivalul se încheie cu proiecţia filmului Simfonia nr.8 de Gustav Mahler. Veţi putea urmări un concert al Orchestrei Filarmonice din Rotterdam dirijată de Valery Gergiev.

Acest program face parte din cea mai populară serie de concerte olandeze - Zaterdag Matinee. Valery Gergiev conduce Simfonia a VIII-a – Gustav Mahler. Rotterdam Philharmonisch Orkest, corurile Groot Omroep Koor şi Berliner Rundfunkchor şi nouă solişti vocali interpretează Simfonia celor o mie. Înregistrările din concert şi impresiile de la repetiţii sunt îmbinate pe această peliculă cu informaţii biografice şi interviuri cu Valery Gergiev.

Vă aşteptăm alături de noi, să vă bucuraţi de muzică clasică în aer liber!

Parteneri: Radio România Cultural, Fundaţia Principesa Margareta a României, Elite Art Club Unesco, RATB

Parteneri media: 24-FUN, Bucureşti FM, Dilema Veche, Ziarul Ring

Parteneri online: Port.ro, iConcert.ro, apropo.ro, metropotam.ro, 4arte.ro, paspartu, youmago.ro, hipmag.ro, goingout.ro, urbo.ro, modernism.ro, diseara.ro

Sponsori: HP, Q’NET International, Coffee Grind, Fertilia, Fides Travel, Editura Litera, www.promotiiactive.ro