Silviu Biriş şi Cerasela Iosifescu în spectacolul Două poveşti de amor

BUCURESTI - 26 martie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Social

ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti prezintă joi 29 martie, de la ora 19.00, o nouă reprezentaţie a spectacolului "Două poveşti de amor".

Silviu Biriş şi Cerasela Iosifescu în spectacolul Două poveşti de amor
 Ambele partituri ne-au solicitat la fel de mult. Dar atunci când unui actor îi place ceea ce se întâmplă pe scenă, munca devine o joacă. La sfârşitul fiecărei reprezentaţii suntem lac de apă, dar plini de bucurie. Iar publicul vede şi apreciază asta.  

Silviu Biriş

Protagonişti sunt îndrăgiţii actori: Cerasela Iosifescu, Silviu Biriş şi Ion Arcudeanu.

Cele două piese scurte, scrise de A. P. Cehov - Ursul şi Cerere în căsătorie - sunt reunite, într-o montare foarte apreciată de public şi critică, de către regizorul Mircea Cornişteanu. Acesta îşi exprimă respectul şi admiraţia pentru marele dramaturg rus, spunând: „Este unul dintre marii artişti pe care Rusia i-a dat omenirii. Creaţiile lui vorbesc despre om în general, despre sacrificiu, despre sentimente, despre moarte, despre viaţa lipsită de perspective, despre devotament şi despre şansele pe care le avem la fericire.”

Frumoasa sală ArCuB, din clădirea în stil Art Deco a instituţiei de pe strada Batişte, îşi aşteaptă spectatorii la o întâlnire deosebită cu universul cehovian, în compania unor actori valoroşi.

Durata spectacolului: 1 oră şi 45 de minute (cu pauză)

Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ArCuB (Sala Batişte nr. 14) la preţul de 35.00 lei (Categoria I), 26.50 lei (Categoria II) şi 15.90 lei (reducere la Categoria II - numai pentru elevi, studenţi, pensionari pe baza prezentării legitimaţiei sau talonului de pensie).

Despre Centrul de proiecte culturale al Municipiului Bucuresti - ArCuB

Înfiinţat în 1996, ArCuB - Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului Bucureşti – este o instituţie publică specializată în organizarea de evenimente culturale dedicate cetăţenilor Capitalei. Activitatea sa acoperă toate domeniile artistice: teatru, muzica, arte vizuale, dans, producţie editorială. Pe lîngă concerte, festivaluri spectacole şi ateliere de creaţie pe care le iniţiază, finanţează, produce şi oferă gratuit publicului bucureştean, ArCuB are, în centrul oraşului, o sală de spectacole cu un repertoriu curent, în care se găsesc comedii şi/sau spectacole centrate pe vedete.