Costumul de baie de la Magielle.ro, exotic sau clasic, dar sigur unic

BUCURESTI - 4 mai 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Vara asta ai parte de un strop de exotism brazilian, pentru ca Magielle Lingerie Boutique iti prezinta, in exclusivitate, linia de costume de baie semnata de creatori din pitorescul Rio de Janeiro.

Costumul de baie de la Magielle.ro, exotic sau clasic, dar sigur unic

Iti plac costumele de baie in culori tari? Sau esti adepta modelelor mai clasice? Indiferent de optiune, pe www.magielle.ro iti poti alege modelul preferat. Si poti fi sigura ca nu vei avea surpriza neplacuta sa-l vezi si la vecina de... prosop! Cu Magielle, vara asta ai un motiv in plus sa te simti unica.

Despre ARENA Communications

Nu rata cea mai rafinata experienta de shopping online. Boutique-ul multibrand de lenjerie intima www.magielle.ro iti ofera o experienta unica de shopping rafinat, confortabil, romantic si senzual. Sunt ocazii pe care nu ai voie sa le ratezi!
Pentru informatii suplimentare va rugam contactati agentia de relatii publice ARENA Communications (numere de telefon: 021.224.70.24, 0720.03.10.27, adresa de e-mail: office@arenacommunications.ro).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/arena-communications/costumul-de-baie-de-la-magielle-ro-exotic-sau-clasic-dar-sigur-unic