Piata romaneasca de carte in paginile editiei in limba romana a prestigiosului The New York Times Book Review

BUCURESTI - 1 iulie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Dupa o vacanta de vara de doua luni, editia in limba romana a The New York Times Book Review va reaparea din 8 septembrie 2008 cu un numar sporit de pagini, din toamna cuprinzand si un numar de pagini special dedicate pietei de carte din Romania.

Piata romaneasca de carte in paginile editiei in limba romana a prestigiosului The New York Times Book Review

Anul acesta, a fost pentru prima data cand continutul suplimentului de duminica a prestigiosului The New York Times, Book Review, a aparut publicat sub licenta, intr-o alta tara – in Romania. Vanzarile editiei in limba romana au depasit asteptarile, confirmand justetea deciziei The New York Times Book Review de a-si extinde publicul prin traducerea publicatiei.
„The New York Times Book Review este publicatia cel mai des mentionata pe copertele cartilor traduse in Romania. Traducerea The New York Times Book Review a adus in Romania experienta criticilor si a scriitorilor care fac recenzii pentru cele mai importante carti publicate in Statele Unite“, declara Virginia Costeschi, redactor-sef al editiei in limba romana.

Despre ARENA Communications

Cu un stil simplu si clar, cu aprecieri pertinente, The New York Times Book Review reprezinta o lectura extrem de placuta si instructiva pentru cei care, atasati de fenomenul cultural, apreciaza competenta si stilul direct, dar nu au timp de pierdut. Este o lectura care nu trebuie ratata.

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati agentia de relatii publice ARENA Communications (numere de telefon: 021.224.70.24, 0720.03.10.27, adresa de e-mail: office@arenacommunications.ro).


office@arenacommunications.ro