The New York Times Book Review in limba romana

BUCURESTI - 17 ianuarie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Cea mai prestigioasa publicatie-supliment a celui mai citit ziar american, The New York Times Book Review, apare din 14 ianuarie in traducere romaneasca, fiind publicata sub licenta de Universe Publishing House Inc., o companie a Editurii Univers, una dintre cele mai vechi edituri din Romania.

The New York Times publica o editie internationala saptamanala de stiri si reportaje in 28 de ziare din 25 de tari, dar este pentru prima data cand continutul suplimentului de duminica Book Review apare intr-o alta tara, publicat sub licenta.
The New York Times a primit cu entuziasm ideea ca articolele sale despre carti sa ajunga la un nou public international“, a afirmat Sam Tanenhaus, editorul Book Review. „Cu toate ca numarul persoanelor care citesc in limba engleza este in crestere in intreaga lume, The New York Times considera ca nu exista cale mai buna de a-si extinde publicul decat aceea de a fi disponibil in alte limbi.“
„The New York Times Book Review este publicatia cel mai des mentionata pe copertele cartilor traduse in Romania. Traducerea The New York Times Book Review va aduce in Romania experienta criticilor si a scriitorilor care fac recenzii pentru cele mai importante carti publicate in Statele Unite“, declara Virginia Costeschi, redactor-sef al editiei in limba romana.

Despre ARENA Communications

The New York Times Book Review editia in limba romana se va vinde saptamanal, in fiecare luni (a doua zi dupa aparitia editiei originale in S.U.A.), la standurile de presa, impreuna cu noile volume din colectia ENCICLOPEDICA-DECOUVERTES, cunoscuta cititorilor ziarului Cotidianul. Tirajul initial este de 40.000 de exemplare. Editia in limba romana a The New York Times Book Review va avea in viitor si un supliment dedicat pietei nationale de carte – recenzii si noutati editoriale.
Pentru informatii suplimentare va rugam contactati agentia de relatii publice ARENA Communications (numere de telefon: 021.224.70.24, 0720.03.10.27, adresa de e-mail: office@arenacommunications.ro).
office@arenacommunications.ro