Zoppini in lumea sportului

BUCURESTI - 30 septembrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Un brand prin excelenta creativ, precum Zoppini, care promoveaza, in lumea atat de pretentioasa a bijuteriilor, materiale inovative, tehnologii de ultima ora si un stil elegant, de avangarda, nu avea cum sa nu se implice in lumea si ea atat de dinamica a sportului, care genereaza pasiune, spectacol si atrage atentia generala. Cu atat mai mult cu cat Zoppini a realizat extraordinare colectii sport, sponsorizarea unor campioni din cele mai diferite ramuri sportive nu putea sa decurga decat extrem de firesc.

Zoppini in lumea sportului

Din 2003, Zoppini s-a implicat in mondialele de motociclism la categoria de 250 de centimetri cubi, ca principal sponsor al echipei Zoppini/Abruzzo, care a castigat, datorita campionului Antony West, circuitul din Assen. In acelasi timp, Zoppini a fost, in acea perioada, primul care a produs bratarile de carbon, pe care le-a putut mediatiza, gratie acestui succes, cu o campanie de promovare ce s-a bucurat de un rasunet pe masura spectaculoaselor sale bijuterii.
Dar Zoppini nu a neglijat nici protagonisti ai unor echipe precum Honda. In lumea automobilismului, Zoppini l-a sponsorizat pe talentatul campion brazilian de Formula 3000, care a excelat si in campionatele FIA ETCC, Augusto Farfus, caruia i-a dedicat colectia de bijuterii Farfus - o indrazneata combinatie de otel si carbon. In lumea curselor, Zoppini s-a implicat si in sustinerea sportului feminin, sponsorizand-o pe talentata campioana Samuela De Nardi.
Strategia de comunicare a brandului Zoppini s-a bazat mereu pe directiile de comunicare oferite de lumea sportului, al carui spirit dinamic si deschis l-a impartasit intotdeauna. Astfel, nu avea cum sa lipseasca din lumea fotbalului, unde a constituit o prezenta constanta, atat la meciurile echipei nationale a Italiei, cat si la cele din cadrul cupei Italiei, UEFA sau din Champions League. In 2006, Zoppini a sustinut relansarea celebrei echipe “Fiorentina” si a sponsorizat volumul aniversar “80 anni di Fiorentina”.
Stilul lejer si avantat al bijuteriilor Zoppini, care te poarta parca mereu, in bataia vantului, cu un pas inaintea timpului, avea sa transforme acest brand intr-unul dintre importantii sponsori ai yachtingului italian si, evident, ai importantei competitii “Giro d’Italia a Vela”.
Dar v-ati intrebat vreodata unde ar sta cel mai bine bratarile modulare de la Zoppini? Evident, la incheietura mainii unei campioane de tenis. Cand? La o lovitura decisiva de forehand sau, in egala masura, de backhand. Le-au incercat multiple campioane, precum Maria Sharapova, care, de altfel, s-a si implicat direct in promovarea vanzarilor acestor bijuterii in beneficiul unor case de copii, pentru ca, bucurandu-ne de spectacolul si binefacerile sportului si de eleganta si siguranta de sine pe care ti le confera o bijuterie Zoppini, nu avem voie sa-i uitam nici pe copiii care au nevoie de ajutorul nostru. Iar implicarea sociala este pentru Zoppini la fel de importanta precum cea in lumea sportului, cu care, de altfel, merge de multe ori mana in mana.
Implicarea constanta de-a lungul anilor in lumea atat de dinamica si de pasionala a sportului si, in primul rand, a sportului-rege, fotbalul, a facut ca acest extraordinar brand, care iti insufla cu adevarat indrazneala, energia si increderea marilor campioni, sa cucereasca milioane si milioane de admiratori in toate colturile lumii, caci nimic nu e mai minunat decat sa porti o moderna si eleganta bijuterie Zoppini, care sa te faca sa simti ca intri cu adevarat in lumea marilor campioni.

Despre ARENA Communications

In Romania, bijuteriile Zoppini se gasesc in magazinele YOU&ME, MONDO GIOIELLI si in magazinele partenere.

ADRESELE MAGAZINELOR YOU&ME

BUCURESTI MALL
Calea Vitan, nr 55-59, Sector 3, Bucuresti
Tel: 0727 223 287

UNIREA SHOPPING CENTER
P-ta Unirii, nr. 1, Sector 3, Bucuresti
Tel: 0727 223 228

PLAZA ROMANIA
Bd. Timisoara, nr. 26, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0727 223 289

IULIUS MALL
Str. Al. Vaida Voievod, nr. 53-55, Cluj
Tel: 0730 016 770

ELIANA MALL
Str. Bazaltului, nr. 2, Brasov
Tel: 0727 223 285

UNIREA SHOPPING CENTER
Bd. Garii, Brasov
Tel: 0730 016 799

ADRESA MAGAZINULUI MONDO GIOIELLI
UNIREA SHOPPING CENTER
P-ta Unirii, nr. 1, Sector 3, Bucuresti

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati agentia de relatii publice ARENA Communications (numere de telefon: 021.224.70.24, 0720.03.10.27, adresa de e-mail: office@arenacommunications.ro, www.arenacommunications.ro).
office@arenacommunications.ro