Arestare

Definitie Arestare

Privare de libertate a unei persoane prin arestarea sa. Arestarea preventiva constituie una din masurile preventive alaturi de obligarea de a nu parasi localitatea si retinerea. Ea reprezinta o restrangere a libertatii individuale (drept fundamental al omului), motiv pentru care este amanuntit reglementata (vezi printre altele art.136 Cod Procedura penala).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Arestare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Arestare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Arestare. Definitiile termenilor despre Arestare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Arestare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Arestare.