Arggo Consulting - Dynamics 365 Business Central: o soluție dedicată dezvoltării IMM-urilor, acum disponibilă ca SaaS și în România

BUCURESTI - 28 aprilie 2021

Comunicat tip General in Afaceri, Finante / Contabilitate, Tehnologie

Compania Arggo Consulting, specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții software de business, dar și în furnizarea de servicii de consultanță, pune la dispoziția antreprenorilor, managerilor companiilor mici și mijlocii și tuturor celor care doresc să-și automatizeze fluxurile de lucru, soluția Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Poza Arggo Consulting

Poza Arggo Consulting

Microsoft Dynamics 365 Business Central este o soluție ERP completă de acum disponibilă în România și în model SaaS (Software as a Service), ceea ce înseamnă că puteți beneficia de soluție pe baza unui abonament lunar în funcție de numărul de utilizatori și de modulele necesare.

Dynamics 365 Business Central, cunoscută anterior ca Microsoft Dynamics NAV sau Navision, ajută companiile să își unifice procesele (financiar-contabile, de vânzări, servicii și operațiuni) sub umbrela unui singur ecosistem, oferind o viziune generală asupra întregii companii. Soluția are numeroase beneficii și permite comunicarea în timp real, reduce costurile operaționale și ajută la îndeplinirea mai eficientă a obiectivelor de business, fiind o soluție flexibilă, scalabilă și complet integrată cu aplicațiile de productivitate Office 365. Astfel, Dynamics 365 Business Central va îmbunătăți productivitatea semnificativ din cadrul unei companii indiferent de industrie, iar utilizatorii vor avea acces constant la un sistem inteligent de management, disponibil de pe orice tip de dispozitiv.

„Am așteptat cu mare interes ca soluția Dynamics 365 Business Central să fie în sfârșit disponibilă ca Software as a Service pe piața din România, fiind un ERP de încredere foarte potrivit pentru companiile mici și mijlocii de la noi. Soluția este deja localizată de Arggo Consulting în conformitate cu reglementările legale, implementarea se poate realiza foarte rapid, iar prețul este și el extrem de atractiv pentru piața noastră. Am lansat în acest sens website-ul www.businesscentral.ro unde puteți găsi mai multe informații despre beneficii, referințe și pachete de prețuri, dar și înregistrarea webinar-ului dedicat, organizat cu ocazia lansării soluției, precum și broșura digitală detaliată.”, a precizat Alexandru Radu, Business Growth Enthusiast în cadrul Arggo Consulting.

Până în prezent, Arggo Consulting a implementat cu succes soluția Dynamics 365 Business Central la companii și brand-uri precum: Dr. Leahu Dental Clinics, Fraher, KFC, Klass Wagen, Krka, Eekels România, Eurocom, Pizza Hut, Viarom, etc.