Argumentatie

Definitie Argumentatie

Mijlocul utilizat de catre fiecare negociator pentru convingerea partenerului de tratative sa accepte conditiile de contractare oferite. Argumentatia presupune o reala cunoastere a nevoilor si cerintelor interlocutorului, infatisarea de probe suficiente pentru a-l convinge pe acesta de avantajele ce le-ar obtine prin incheierea contractului negociat. Vezi si Concesie, Compromis, Obiectie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Argumentatie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Argumentatie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Argumentatie. Definitiile termenilor despre Argumentatie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Argumentatie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Argumentatie.