Training Public Speaking la Iasi - Cum cuceresti publicul?

Iasi - 17 februarie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Pentru a veni in intampinarea celor care si-au dorit sa participe la evenimentul The Snow is Speaking de la Stanisoara dar nu au mai prins locuri libere, Perfectionare.ro organizeaza la Iasi Trainingul Public Speaking si Abilitati de Prezentare in perioada 21-22 februarie 2009.

Training Public Speaking la Iasi - Cum cuceresti publicul?

Asadar, daca:

- vrei sa iti invingi teama de a vorbi in public si sa iti dezvolti increderea in sine
- vrei sa stii cum sa iti pregatesti discursul si sa iti imbunatatesti memoria
- vrei sa afli secretele celor mai mari oratori si sa inveti sa sustii prezentari de succes

Inscrie-te la Trainingul de Public Speaking si Abilitati de Prezentare, din 21 si 22 februarie 2009, de la Iasi, completeaza formularul, trimite-l la contact@perfectionare.ro si achita taxa de inscriere de 500 RON in contul RO47 BACX 0000 0030 1641 4000, deschis la: Banca Comerciala UniCredit Tiriac S.A. Iasi, pe numele S.C. Arhipelago Network S.R.L, cu mentiunea Taxa Training 21-22 februarie Iasi, pana pe data de 20 februarie 2009.

Taxa de inscriere include:

- Consiliere pentru imbunatatirea stilului propriu;
- Suportul de curs;
- Materialele de training;
- Diploma;
- Masa de pranz (bufet suedez);
- Pauze de cafea.

Trainer: dra Andreea Marc, specialist in Stiintele Comunicarii.

Programul de training se desfasoara in intervalul orar 9:00 - 18:00, cu o pauza de o ora la masa de pranz si doua pauze de cafea, una dimineata si una dupa-amiaza.

Locurile vor fi ocupate in ordinea inscrierilor, respectiv a achitarii taxei de inscriere.

Formularul de inscriere si informatii suplimentare pot fi gasite la adresa http://www.perfectionare.ro/noutati/31-cum-cuceresti-publicul.html

Orice alte intrebari legate de Trainingul Public Speaking si Abilitati de Prezentare pot fi trimise la adresa de e-mail contact@perfectionare.ro

Despre Arhipelago

Perfectionare.ro este un proiect al echipei Arhipelago Training, conceput cu scopul de a dezvolta piata de training si de business din Romania. Creat la Iasi, proiectul isi propune sa adune la un loc cei mai experimentati traineri si, implicit, cele mai bune resurse de training si business din aceasta zona.
E-mail: contact@perfectionare.ro
Telefon/Fax: 0232 25 47 46
Mobil: 0745 51 60 92
contact@perfectionare.ro