Aria Residences - adevarat un colt de rai, un ansamblu rezidential de anvergura

Corbeanca - 2 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Imobiliare

Aria Residences - ansamblul rezidential aflat in Corbeanca, Ilfov, este locul unde iti poti savura cafeaua cu gandul la o noua zi plina de provocari, este locul care iti incarca bateriile, iti limpezeste gandurile, locul unde poti visa la un nou inceput intr-un nou camin

Case noi de vanzare in Corbeanca

Case noi de vanzare in Corbeanca

 Dupa ce ne modelam locuintele, acestea ne modeleaza pe noi. 

.

Vreti sa evitati poluarea si aglomeratia din Bucuresti?

Alege o locuinta in complexul rezidential Aria Residences din comuna Corbeanca, judetul Ilfov.

Aria Residences - ansamblul rezidential ce iti ofera case noi de vanzare la o distanta mica de Bucuresti, case construite la standarde ridicate de calitate si siguranta.

Un lucru foarte important este arhitectura complexului rezidential Aria Residences in ansamblu, strazi largi, case ordonate, o gama redusa de culori, toate acestea ducandu-te cu gandul la case din Anglia, Austria, unde totul este organizat si placut privirii.

Dincolo de calitatea constructiilor si finisajelor premium trebuie luate in considerare facilitatile ansamblului - perimetru inchis, acces securizat, 4 intrari pentru a evita aglomeratia la intrare si iesire din complex, iluminat stradal, apa, gaze, curent electric, sistem de evacuare a apelor pluviale, menajere, loc de joaca pentru copii, parc unde te poti relaxa la umbra copacilor...

Populatia ansamblului rezidential Aria Residences creste de la o zi la alta, astfel incat au fost vandute in totalitate tipurile de case V1, V2, V5, V6 si T1.

Aria Residences pune acum la dispozitie, pentru vanzare, tipurile de case T2 si T4, ce sunt in proportie de 90% finalizate si isi asteapta noii proprietari.

Aceste tipuri de case au curti in jur de 240 mp si suprafete utile intre 110 si 117 mp care includ 3 dormitoare, 2 bai - una pe fiecare etaj, bucatarie, living, loc de luat masa.

Dezvoltatorul a ales finisaje de calitate si linii moderne pentru a crea senzatia de confort si placere noului camin.

Casele sunt predate la cheie, incluzand toate utilitatile.

Aria Residences este locul unde iti poti savura cafeaua cu gandul la o noua zi plina de provocari, este locul unde te poti relaxa dupa o zi de munca, este un adevarat colt de rai unde iti vei putea gasi linistea si vei putea trai in comuniune cu natura. Este locul pe care il vei numi acasa!

Despre Aria Residences

Prima fază de dezvoltare a proiectului Aria Residences din Corbeanca Ilfov a fost finalizată cu succes. Vilele şi-au primit deja noii proprietari, iar dezvoltatorul a inceput lucrările la faza II, cu data de livrare in toamna lui 2014.