Aria Residences case de vanzare - unul dintre proiectele imobiliare cu rezonanta din zona Corbeanca, Ilfov

Corbeanca - 24 aprilie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle, Imobiliare

Aria Residences , proiect rezidential dezvoltat sub forma unui cartier de vile aflat in proximitatea Bucurestiului, in comuna Corbeanca, judetul Ilfov, Aria Residences este un proiect frumos cu multe ore de munca in spate pentru a crea un loc pe care-l poti numi "acasa".

vile corbeanca

vile corbeanca

Aria Residences iti propune un nou stil de viata, plin de confort, stil si eleganta.

Curtea complexului este complet amenajata cu alei interioare, vegetatie si este complet iluminata pe timpul noptii. De asemenea, in curtea interioara a complexlui exista un spatiu de joaca amenajat exclusiv pentru copiii locatarilor complexului.

Dezvoltatorii Aria Residences isi continua viziunea occidentala, aceea de a oferi locatarilor un nivel ridicat de confort, dedicat celor care cauta liniste, intimitate, aer curat, zona sigura si o comunitate adevarata.

Deoarece fiecare familie este diferita si fiecare persoana este unica in felul ei vom demara constructia unor case individuale, case cu spatii vitrate si curti interioare generoase.

Aria Residences va propune o viata traita dupa traditiile sanatoase romanesti, unde copii se joaca in aer liber, unde te poti plimba cu bicicleta sau pe jos dupa orele petrecute in fata calculatorului.

Cum ar fi sa respiri cel mai curat aer de la tara avand acelasi confort ca la oras? Potate fi pentru voi o realitate accesibila.

O locuinta proprie este dorinta oricarei persoane, iar daca ne referim la o casa pe pamant, dorinta se transforma in vis iar visul poate deveni realitate. O casa pe pamant aduce in viata ta exact acele elemente pe care mereu le-ai cautat: independenta, intimitate, confort, siguranta si, bineinteles, un anumit statut social.

De cand lumea si pamantul, omul viseaza cu ochii deschisi la acel loc unic propriu lui unde sa se simta acasa. O casa care sa-i ofere tot confortul dupa o agitata zi de munca. O casa inconjurata de verdele crud al ierbii, in aer liber, departe de tumultul poluat al orasului, exact cum iti doresti si tu!

Puteti vizita site-ul www.ariaresidences.ro pentru mai multe informatii.

Despre Aria Residences

Primele 2 faze de dezvoltare ale proiectului Aria Residences din Corbeanca Ilfov au fost finalizate cu succes. Vilele şi-au primit deja noii proprietari, iar dezvoltatorul va demara constructia unor case individuale.