Aria Residences este în prezent cel mai performant proiect rezidențial din zona Corbeanca, Ilfov.

Corbeanca - 6 iulie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Monden / Lifestyle, Social, Imobiliare

Cu siguranță ți-ai imaginat cândva casa viselor tale, casa cu grădină si foișor, casa într-o zonă liniștită și sigură, unde copiii tăi să crească jucându-se fără griji în spațiile verzi din preajma locuinței. Aria Residences.

case cochete la aria residences

case cochete la aria residences

 Daca le spui oamenilor: "Am vazut o casa o casa frumoasa, cu flori de muscata la fereastra", ei nu reusesc sa-si inchipuie cum arata casa. Trebuie sa le spui, "am vazut o casa de 120.000 euro". Atunci ei izbucnesc: "Ce frumoasa e!" 

Antoine de Saint-Exupery

Dacă dintotdeauna ai visat la o viaţă frumoasă, acum este momentul să iei cea mai importantă decizie, aceea de a cumpara o casa si de a te muta în Aria Residences.

Pentru copii, casa și curtea din ansamblul rezidential Aria Residences devin propriul univers, locul în care se nasc amintirile, se trăiesc visele și se împlinesc dorințele.

Da, există! Există în Corbeanca un cartier rezidenţial de case - Aria Residences - cu adevărat diferit, dezvoltat cu pasiune şi implicare, un concept imobiliar inovativ creat din dorinţa de a oferi ceea ce ati visat din totdeauna: posibilitatea de a locui în premieră, într-o casă de 5 stele, o casa bine construită şi predată la cheie, ca o vacanţă pe viaţă inclusă!

Aria Residences a lansat un nou concept rezidențial, şi anume, casa la cheie, utilată şi finisată interior – exterior: parchet, gresie şi faianţă din import, obiecte sanitare, uşi interioare. Tu aduci mobila si te muti.

Timpul nostru se împarte între orele petrecute la birou, drumurile în oras, la volan sau într-un mijloc de transport, și viața de familie. Cu toată această agitație zilnică, avem nevoie de un spațiu - casa cu curte -  pentru a evada din peisajul cotidian, dar care să fie în același timp și foarte aproape de centrul orașului.

Momentele în care avem voie să visăm și să renunțăm la constrângeri sunt tot mai rare în agitația zilnică, așa că un living spațios cu vedere spre terasă, sau o grădină cu flori și multă verdeață, oferă cadrul perfect pentru a ne redescoperi pe noi înșine și a savura o după-amiază plăcută și relaxantă.

Cu siguranță ți-ai imaginat cândva casa viselor tale, cu grădină, foișor și piscină, într-o zonă liniștită și sigură, unde copiii tăi să crească jucându-se fără griji în spațiile verzi din preajma locuinței.


Despre Aria Residences

Prima fază de dezvoltare a proiectului Aria Residences din Corbeanca Ilfov a fost finalizată cu succes. Casele şi-au primit deja noii proprietari, iar dezvoltatorul lucreaza acum la faza a doua a complexului rezidential.