Aria Residences - un ansamblu rezidential de exceptie, un loc de evadare intr-un colt de paradis

Corbeanca - 27 august 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Imobiliare

Ansamblul rezidential de case Aria Residences iti propune cele mai bune oferte de case noi din Corbeanca . Datorita facilitatilor si a confortului oferit, casele din ansamblul rezidential Aria Residences sunt cea mai buna alternativa pentru cei care cauta case in zona Corbeanca.

Vile Corbeanca

Vile Corbeanca

La circa 30 de minute de capitala, catre nord, se afla ansamblul rezidential Aria din comuna Corbeanca, judetul Ilfov, ce oferta spre vanzare vile si case noi, construite in functe de nevoile dumneavoastra. Este un loc de relaxare si evadare dar si unul care te provoaca la meditatie.

Fiecare dintre noi ajungem la un moment dat la concluzia ca este benefic sa locuiesti departe de agitatia orasului si de spatii inchise, intr-un loc aproape de natura, respirand prospetimea aerului curat.

Abordare moderna face ca interioarele sa fie foarte spatioase, transpuse in 3 dormitoare, zona de relaxare (living) si bucatarie, iar camera de zi comunica, gratie unui open space, cu zona de preparare si servire a mesei. Acestora li se adauga 2 bai la fel de modern amenajate, insa toate detaliile de care aveti nevoie le veti gasi pe site-ul nostru, www.ariaresidences.ro.

Fie ca luam micul dejun sau bem cafeaua de dimineata, aceasta experienta este mult mai placuta daca are loc in aer liber, pe terasa casei tale, departe de poluarea orasului.

De asemenea, in curtea interioara a complexului rezidential Aria exista un spatiu de joaca amenajat exclusiv pentru copiii locatarilor, dar si un parc cu multa vegetatie si bancute unde va puteti relaxa in zilele toride de vara.

Preturile de vanzare incep de la 1000 euro/mp util (TVA inclus, iar noi va punem la dispozitie locuinta gata finisata, locul de parcare, gardul interior ce separa locuintele si confera intimitate locatarilor, acces la parcuri si locul de joaca, drept de folosinta pe spatii comune.

Realizate din cărămidă de fabricaţie românească, cu portanţă şi rezistenţă ridicată, casele din Aria au durată de viaţă de câteva sute de ani. Stâlpii şi grinzile, centurile, plăcile - din beton armat - conferă sistemului o rezistenţă sporită la un preţ imbatabil.Cu o grosime a zidăriei de 30/25 cm la exterior, şi 30/25/14 cm la pereţii interiori, realizăm pentru dumneavoastra case "pe viaţă", cu materiale de cea mai bună calitate.

De asemenea, pereţii din cărămidă izoleaza zgomotele din mediul înconjurător sau din alte încăperi, ceea ce va oferă o viaţă liniştită într-o locuinta moderna, aproape de natura.

Aria Residences

0726781015

Strada Scolii nr.44, Corbeanca, Ilfov

Despre Aria Residences

Prima fază de dezvoltare a proiectului Aria Residences din Corbeanca Ilfov a fost finalizată cu succes. Vilele şi-au primit deja noii proprietari, iar dezvoltatorul a inceput lucrările la faza II, cu data de livrare in toamna lui 2014.