Peste 4000 de echipamente de pescuit D.A.M. sunt disponibile şi în România

Iasi - 5 februarie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Sport

Magazinul Monstru din Iaşi readuce în atenţia pescarilor din România unul din brandurile de top din domeniul pescuitului.

Magazinul Monstru din Iaşi readuce în atenţia pescarilor din România unul din brandurile de top din domeniul pescuitului. Este vorba despre marca nemţească D.A.M., care are peste 120 de ani de tradiţie în materie de echipamente de pescuit. Gama generoasă de produse fabricate de reprezentanţii din Germania este acum accesibilă şi pescarilor de la noi din ţară.

Monstru este importator D.A.M. şi un partener de nădejde, asigurându-le iubitorilor din această arie de activitate un număr impresionant de scule de pescuit.

Acestea pot fi achiziţionate atât în mediul online, direct de pe site-ul companiei (www.monstru.ro), cât şi de la magazinele din ţară. În ceea ce priveşte pagina web a Monstrului, trebuie specificat faptul că aceasta le oferă posibilitatea vizitatorilor să descarce gratuit catalogul de produse pentru anul 2011. Acolo sunt redate toate detaliile necesare pentru fiecare echipament de pescuit în parte, inclusiv fotografiile şi preţurile aferente.

Mai mult decât atât, compania ieşeană organizează periodic licitaţii pe pagina de Facebook, în care pescarii îşi pot achiziţiona produse la preţuri foarte avantajoase. De asemenea, au loc şi concursuri online, în care se oferă premii consistente participanţilor.

Aşadar, magazinul Monstru reprezintă o alternativă viabilă pentru pescarii adevăraţi, care cred în calitatea nemţească cu care sunt fabricate sculele de pescuit de la D.A.M. şi care investesc inteligent în propria pasiune.

Despre ARIA SCOOTERS SRL

Magazinul MONSTRU este marca comerciala a SC ARIA SCOOTERS SRL. Importam articole de pescuit sportiv produse de firma germana D.A.M.