CONFERINTA TRANSFRONTALIERA "Solutii software pentru dezvoltarea afacerilor"

Locul desfasurarii: SALA EUROPA A CENTRULUI DE AFACERI TIMISOARA

Organizator: ARIES FILIALA TIMISOARA

CONFERINTA TRANSFRONTALIERA

Asociaţia Română pentru Industria Electronică şi Software- filiala Timişoara va organiza doua conferinte transfrontaliere România-Serbia sub genericul „Soluţii software pentru dezvoltarea afacerilor” in Timisoara -Romania si in Zrenjanin-Serbia in 30 iunie 2009.
Conferintele îşi propun conştientizarea la nivelul decidenţilor din firmele din oraşele regiunii frontaliere România - Serbia a necesitatăţii utilizării de aplicaţii software pentru creşterea competitivităţii lor economice. În cadrul conferintelor vor fi abordate teme ca: adoptarea politicilor de achiziţii şi implementarea de aplicaţii software la nevoile de dezvoltare a afacerilor, tipuri de produse, servicii şi soluţii software pentru IMM-urile din zonă, surse de finanţare pentru IMM-urile interesate de investiţii în IT pentru dezvoltarea afacerilor, soluţii pentru cofinanţarea proiectelor.
Componenta de matchmaking a conferinţelor facilitează stabilirea de relaţii de afaceri între furnizori de aplicaţii software şi IMM-urile din oraşele regiunii frontaliere Ro-Se.
Proiectul „Software pentru IMM-uri competitive” este finanţat în cadrul Programului de Vecinătate Phare CBC România-Serbia 2004-2006 şi este implementat de către ARIES-TM în parteneriat cu Facultatea Tehnică „Mihajlo Pupin” din Zrenjanin, Serbia.
Evenimentele se desfăşoara cu sprijinul membrilor retelei suport ROSE pentru promovarea utilizării de aplicaţii software in mediul IMM şi sunt aşteptate să participe firmele interesate din regiunea frontaliera Ro-Se.

Despre ARIES-TM
ARIES România este o organizaţie profesională, non-guvernamentală care are în componenţă peste 350 de membri la nivel naţional. Asociaţia este organizată în patrui filiale zonale: Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov si Craiova.
Începând cu septembrie 2004, ARIES a venit mai aproape de membrii săi, prin constituirea filialei din Timişoara – ARIES-TM şi are drept scop promovarea, protejarea şi dezvoltarea industriei IT&C credibile şi prospere în Zona de Vest a României.

Contact presă: Codruţa Nicolescu, Director executiv
codruta.n@aries-tm.ro, +40-741-163700
www.aries-tm.ro
www.banatsoftware.eu


Informaţii suplimentare despre programul conferintelor:
Codruta Nicolescu- Manager de Proiect tel.+4 0741163700, email codruta.n@aries-tm.ro
Bianca Serban- Asistent de Proiect +4 0356420444,office@aries-tm.ro.

Despre ARIES-FILIALA TIMISOARA

Despre ARIES-TM
ARIES România este o organizaţie profesională, non-guvernamentală care are în componenţă peste 400 de membri la nivel naţional. Asociaţia este organizată în cinci filiale zonale: Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov, Craiova
Începând cu septembrie 2004, ARIES a venit mai aproape de membrii săi, prin constituirea filialei din Timişoara – ARIES-TM şi are drept scop promovarea, protejarea şi dezvoltarea industriei IT&C credibile şi prospere în Zona de Vest a României.

ARIES -TM are in componenta 70 de firme membre cu rezultate remarcabile in domeniu IT&C.
Competentele fimelor membre acopera toate domeniile industriei IT&C de la dezvolatoare de aplicatii software si web la robotica si inteligenta artificiala si de la producatoare de echipamente electronice, la dealeri autorizati sau firme cu profil mixt.

Contact presă: Codruţa Nicolescu, Director executiv
codruta.n@aries-tm.ro, +40-741-163700
www.aries-tm.ro

Despre E.B.I.G.
European Business Intelligence Gap este o companie de consultanţă româno-belgiană născută din dorinţa de a oferi servicii de cercetare de piaţă, cercetări de marketing şi consultanţă la un nivel calitativ ridicat utilizând resurse locale, strâns legate de mediul academic din ambele ţări. Acasă atât la Timişoara cât şi în Anvers (Antwerpen), Belgia, E.B.I.G. aduce concepte noi în oferta de servicii de consultanţă locală.

Contact presă: Ciprian Man, Managing partner
ciprian.man@ebig.biz, +40-722-588721
www.ebig.biz

Participare: Intrare libera