ARIES


Descrierea companiei ARIES

Despre Lance Software
Lance Software este un fuznizor de solutii software, web hosting, web design, si service retele PC-uri, pentru companii din tara si strainatate infiintata in 2003.
Compania noastra este specializata in dezvoltarea de software intr-un spectru foarte mare pentru Internet, Intranet dezvoltand aplicatii client-server, arhitecturi pe trei sau mai multe nivele pentru Windows si Unix. Companii din Canada, Germania si Romania ne-au ales ca parteneri de afaceri.
Puteti beneficia fara regrete de un parteneriat de afaceri cu compania noastra daca sunteti o companie care doreste sa-si reduca costurile si sa-si personalizeze software-ul, ori daca doriti sa aveti o solutie software adaptata la cerintele pietei.


Despre Aries
ARIES este asociatia firmelor de electronica si software din România si are drept scop promovarea si protejarea mediului de afaceri românesc al industriei precum si promovarea intereselor profesionale si comerciale ale membrilor sai. ARIES este cel mai important factor de influenta în România pentru industria electronica si software cu peste 400 de membri.
Mai multe detalii puteti afla accesand site-ul www.aries.ro sau prin e-mail la roxana.n@aries.ro.

Comunicate ARIES (ARIES-ASOC. ROMANA PTR. INDUSTRIA ELECTRONICA SI SOFTWARE):

Vezi toate comunicatele companiei ARIES.