Doar doua zile pentru a vedea ce e nou in software si electronica - BINARY 2005, Complex Romexpo, Sala Titulescu

BUCURESTI - 28 septembrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Au mai ramas doar 2 zile pentru a intra in contact direct cu industria tehnologiei informationale din Romania la BINARY 2005.

In cadrul complexului Romexpo, Sala Titulescu, se desfasoara editia a VIII-a a targului de electronica si software, BINARY 2005. Firmele participante prezinta produse si solutii dedicate sectorului business, un accent important acordandu-se in acest an inovarii si transferului tehnologic.

BINARY 2005 a fost inaugurat astazi, 28 septembrie 2005, in prezenta domnului ministru Zsolt Nagy, MCTI si a unui reprezentant al Agentiei Nationale pentru Cercetare Stiintifica.

Maine, 29 septembrie, se vor anunta castigatorii cncursului studentesc E_idea si se vor acorda Diplomele de Excelenta pentru cele mai bune realizari software produselor inscrise in expozitie.

Despre ARIES

Despre Aries
ARIES este asociatia firmelor de electronica si software din România si are drept scop promovarea si protejarea mediului de afaceri românesc al industriei precum si promovarea intereselor profesionale si comerciale ale membrilor sai. ARIES este cel mai important factor de influenta în România pentru industria electronica si software cu peste 370 de membri.
Mai multe detalii puteti afla accesand site-ul www.aries.ro sau prin e-mail la roxana.n@aries.ro.

Roxana Niedl
Marketing Manager
ARIES
Splaiul Independentei nr.202A, sector 6