PCForum.ro sustine Binary 2006

BUCURESTI - 22 septembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

In cea de-a sasea luna de existenta, dupa succesul de la CERF 2006 si DigiTrend 2006, PCForum.ro este partener la Binary 2006, singura manifestare IT&C din Romania dedicata tehnologiei inovative care se bucura de participare internationala

Site-ul pasionatilor de tehnologie are deja o sectiune dedicata stirilor si noutatilor legate de acest eveniment (http://www.pcforum.ro/viewforum.php?f=62), cea mai cunoscuta reuniune anuala organizata de Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software, impreuna cu organisme similare din Germania si Austria.

Binary 2006, la a noua editie a evenimentului, va beneficia de participarea a cel putin cinci delegatii straine cu oficiali si oameni de afaceri din Germania, Austria, Turcia, Grecia si Bulgaria. Microsoft va prezenta in cadrul expozitiei Innovation Area, o zona speciala in care gigantul software isi va prezenta inovatiile. De asemenea va fi organizata Microsoft Innovation day, chiar pe 3 octombrie.

Evenimentul Binary 2006 se va desfasura anul acesta in paralel cu Tirgul International Bucuresti (TIB), ceea ce va asigura un aflux de cel putin 20.000 de vizitatori in cele cinci zile de expozitie. Din cele 52 de standuri disponibile pentru companiile romanesti doar 5 mai erau libere saptamana aceasta.

PCForum.ro este un portal de informare, dezbateri si divertisment oferit gratuit de Online Business Services, companie autohtona cu activitati in domeniul Internetului si al marketingului online.

Despre ARIES

Despre Aries
ARIES este asociatia firmelor de electronica si software din România si are drept scop promovarea si protejarea mediului de afaceri românesc al industriei precum si promovarea intereselor profesionale si comerciale ale membrilor sai. ARIES este cel mai important factor de influenta în România pentru industria electronica si software cu peste 400 de membri.
Mai multe detalii puteti afla accesand site-ul www.aries.ro sau prin e-mail la roxana.n@aries.ro.

Roxana Niedl
tel:0727395393
roxana.n@aries.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aries/pcforum-ro-sustine-binary-2006