Ziua Romaniei la Systems 2005 – branding de tara in Germania

BUCURESTI - 27 octombrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Fisiere atasate:

10195-systems-056.jpg

Ziua Romaniei a starnit interesul mai multor partcipanti la Systems 2005, evenimentul beneficiind si de prezenta ambasadorului roman in Germania, Adrian Cosmin Vierita, a Directorul general al la MMI Klaus Dittrich, cordonatorului de program IBD/GDZ in Romania, Winfrid Senker, dar si de investitorii germani prezenti pe piata romanesca

Ministrul comunicatiilor, Zsolt Nagy, a prezentat in cadrul manifestarii ,,Ziua Romaniei,, organizate in acest an pentru a cincea oara la Systems principalele atuu-ri ale Romaniei in vederea atragerii investitorilor externi. Romania este atractiva din punct de vedere fiscal, are foarte buni specialisti, iar piata ITC a inregistrat cea mai mare rata de crestere din Uniunea Europeană de circa 21 la suta, a precizat Zsolt Nagy.

Sesiunea de prezentari si discutii a fost moderata de dl. Hans Königes, Redactor sef, Computerwoche, iar printre vorbitori s-au numarat: Alexandru Borcea, Presedintele Asociatiei Romane pentru Industria Electronica si Software care a dorit sa accentueze oportunitatile bilaterale de cooperare existente intre Romania si Germania, Dr. Thomas Wendel - tw.con, München, Gunter Krumpack, Presedinte al ITB Europe, Dr. Mathias WEBER de la Bitkom Germania si altii.

Seara Romaniei a constituit o atractie deosebita printre participantii la Systems 2005. Sarmalutele, carnaciorii si vinul pur romanesc au fost extrem de apreciate de invitati, petrecerea incheindu-se aproape de miezul noptii.

Despre ARIES

Despre Aries
ARIES este asociatia firmelor de electronica si software din România si are drept scop promovarea si protejarea mediului de afaceri românesc al industriei precum si promovarea intereselor profesionale si comerciale ale membrilor sai. ARIES este cel mai important factor de influenta în România pentru industria electronica si software cu peste 380 de membri.
Mai multe detalii puteti afla accesand site-ul www.aries.ro sau prin e-mail la roxana.n@aries.ro.

Roxana Niedl
Marketing Manager
ARIES
Splaiul Independentei nr.202A, sector 6
Bucuresti
roxana.n@aries.ro