A Patra Conferinţa Internaţionala de Logistică - „Integrarea- Provocarea sau Ameninţare pentru Logistică”

Locul desfasurarii: Crowne Plaza

Organizator: ARILOG

A Patra Conferinţa Internaţionala de Logistică - „Integrarea- Provocarea sau Ameninţare pentru Logistică”

ARILOG vă invită la A Patra Conferinţa Internaţionala de Logistică intitulată „Integrarea- Provocarea sau Ameninţare pentru Logistică”. Evenimentul va avea loc în Centrul de Conferinţe al CROWNE PLAZA BUCUREŞTI, sala Ballroom, în data de 02 Noiembrie 2006 şi va facilita schimbul de opinii în legatură cu largirea Uniunii Europene din 2007 prin includerea României, integrare ce va influnenţa decisiv atât companii care operează pe piaţa locală, cat şi pe cele care funcţioneaza deja la nivel european.
După cum v-am obişnuit Conferinţa va avea un caracter interactiv şi îşi doreşte să dezbată diverse teme: noi furnizori si noi clienţi; pieţe din ce in ce mai competitive; standarde europene legate de calitate, trasabilitate, barcode, transport şi împachetare etc., prin prezentarea unor elemente de teorie aplicata, a unor studii de caz relevante pentru condiţiile actuale de pe piaţa româneasca prezentate de specialişti de la companii de renume: Aquila, Kuehne & Nagel etc.
ARILOG a luat naştere acum 4 ani şi jumătate şi reprezintă o platforma comuna de întâlnire al profesioniştilor din domeniu din România.
În prezent are peste 200 de membrii majoritatea fiind importante companii naţionale şi multinaţionale care acţionează pe piaţa românească în diverse domenii (LAFARGE, UNILEVER, DELTA DISTRIBUTION, FIRST LOGISTICS&DISTRIBUTION, HENKEL, GE, CETA, IVECO, TIR200, CENTRUM, EUROPHARM, ANTARES, AQUILA, INTER-MEDICO, SARANTIS, WHITELAND, TORNADO, ROMTRANS, HOLCIM ), profesionişti din domeniu logisticii, directori de firmă, responsabili de achiziţii, de producţie, de marketing, de vânzări, tinerii absolvenţi interesaţi de Logistică şi Management. Sponsor: GTI Logistic.
Printre activităţile ARILOG se numără: organizare de congrese şi alte manifestări, constituire de grupuri de lucru pe teme specifice, administrare de cursuri de formare profesională, menţinere de contacte cu alte asociaţii europene, activităţi ARILOG Tineret, creare şi difuzare de materiale si reviste specializate în domeniu.
În acelaşi timp asociaţia este membră ELA (European Logistics Association) şi face parte din reţeaua europeană a asociaţiilor de logistică, în vederea cooperării şi comunicării la nivel internaţional.
Sperăm că acest eveniment se va bucura de interesul dumneavoastră, fiind o bună oportunitate de informare, dar şi un forum de dezbatere a soluţiilor optime pentru piaţa serviciilor logistice din România.

Ana Maria Tirliman
tel: 031.402.25.78
mobil: 0740.19.99.19

Despre ARILOG

ARILOG este o organizatie voluntara, profesionala si educationala non-profit, care isi propune promovarea si dezvoltarea stiintei si tehnicilor de Logistica si Supply Chain in toate companiile romanesti indiferent de industrie precum si cresterea vizibilitatii acesteia in peisajul economic romanesc si international.

Prin aceasta contribuie la cresterea si recunoasterea nivelului profesional al membrilor sai si ofera totodata o platforma de lucru pentru schimburi de informatii si experiente cu alti profesionisti recunoscuti astfel incat sa fie identificate solutii care sa ajute firmele de profil (si nu numai) sa-si imbunatateasca nivelul de calitate al activitatii, productivitatea si prin aceasta nivelul de competitivitate.

Inca de la infiintarea ei in 2002 Asociatia ARILOG si-a propus si continua sa promoveze logistica in toate dimensiunile ei, ca stiinta, tehnica si procese :
- asigurand legaturi intre profesionistii in logistica din diverse industrii;
- organizand evenimente nationale si internationale;
- elaborand standarde profesionale pentru desfasurarea activitatii de logistica in Romania;
- recunoscand si crescand nivelului profesional al membrilor sai prin certificarea ca logisticieni la nivel european;
- permitand impartasirea celor mai noi tehnici din domeniu catre toti partenerii sai;
- oferind informatii utile logisticienilor: studii de caz, cercetari de piata, statistici, etc;
- reprezentand membrii sai si interesele lor in fata institutiilor statului si autoritatilor din domeniu.

Participare: Intrare libera