A V-a Conferinta Internationala de Logistica “Eficienta si Eficacitate in Logistica si Supply Chain Management”

BUCURESTI - 25 iulie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

De ce sa participati?
Pentru a intelege legatura dintre eficienta si eficacitate si rolul lor hotarator in dezvoltarea companiilor; pentru a interactiona cu specialisti in domeniul Logisticii si Supply Chain-ului din tara si din strainatate; pentru a descoperi idei noi despre cum puteti adapta strategii de succes pentru a dezvolta si conduce afacerea Dumneavoastra.

Cine sunt vorbitorii?
In decursul celor doua zile ale evenimentului impartite pe cate 3 sectiuni fiecare (Prima zi: Piete locale/Piete globale; Industrie; Import/Distributie – A doua zi: 3PL; bestLog – Best Practice; Retailer-i) va fi sustinut de specialisti in domeniul Logisticii si Supply Chain-ului din tara si din strainatate (Franke, Europharm Holding, Gebruder Weiss, Danone, Dachser, Fiege, Geodis, ELA etc.) ce vor avea ca prezentari studii de caz sustinute de date concrete si relevante.

Cum se va desfasura evenimentul si care este locatia?
Conferinta Internationala de Logistica “Eficienta si Eficacitate in Logistica si Supply Chain” va fi sustinuta in limbile romana si engleza. Evenimentul va avea loc in data de 1-2 noiembrie 2007, intre orele 09:00-16:30, la Crowne Plaza Bucuresti, sala Ballroom. In seara zilei de 1 noiembrie organizatorii au pregatit invitatilor si participantilor o mica petrecere pentru a facilita schimbul de opinii si a incheia ziua intr-un mod placut.

Despre ARILOG

ARILOG a luat nastere acum 5 ani si jumatate si reprezinta o platforma comuna de intalnire al profesionistilor din domeniu din Romania.
In prezent are peste 100 de membrii majoritatea fiind importante companii nationale si multinationale care actionează pe piata romaneasca in diverse domenii (LAFARGE, UNILEVER, HENKEL, GE, CETA, IVECO, TIR200, CENTRUM, EUROPHARM, ANTARES, AQUILA, INTER-MEDICO, SARANTIS, WHITELAND, TORNADO, ROMTRANS, HOLCIM, CAROLI, EGETRA, CEFIN ), profesionisti din domeniu logisticii, directori de firma, responsabili de achizitii, de productie, de marketing, de vanzari, tinerii absolventi interesaţi de Logistica si Management.
Printre activitatile ARILOG se numara: organizare de congrese si alte manifestari, constituire de grupuri de lucru pe teme specifice, administrare de cursuri de formare
profesionala, mentinere de contacte cu alte asociatii europene, activitati ARILOG Tineret, creare si difuzare de materiale si reviste specializate in domeniu.
In acelasi timp asociatia este membra ELA (European Logistics Association) si face parte din reteaua europeana a asociatiilor de logistica, in vederea cooperarii si comunicarii la nivel international.
Speram ca acest eveniment se va bucura de interesul dumneavoastra, fiind o buna oportunitate de informare, dar si un forum de dezbatere a solutiilor optime pentru piata serviciilor logistice din Romania.
Persoana de contact: Ana Maria Tirliman
Strada Barbu vacarescu, Nr. 151, Sector 2, Bucuresti
tel: 0740.19.99.19
arilog@rdsmail.ro