armoniasanita    

Comunicate de presa si evenimente pe tema armoniasanita

 • armoniasanita. Sistem informatic medical

  armoniasanita

  Bucuresti - 21 May 2015

  Comunicat de Dedalus TeamNet SA

  ARMONIA®sanita este sistemul informatic care va asigura colaborarea intre Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Ilfov, Spitalul Clinic de Urgenta „Sf. Pantelimon” si Spitalul Clinic Colentina, in cadrul proiectului ASEC - „Acces la servicii e-sa ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: armoniasanita , teamnet dedalus , sistem informatic medical

  Vezi toate comunicatele de presa despre armoniasanita

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul armoniasanita.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la armoniasanita. Informatiile despre armoniasanita cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul armoniasanita, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la armoniasanita, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.