AROBS aduce in Romania primul Pocket PC de la ETEN cu tastatura culisanta, Wi-Fi si GPS

Cluj-Napoca - 18 ianuarie 2007

Comunicat tip General in IT&C

M700 este primul Pocket PC produs de compania taiwaneza E-TEN dotat cu tastatura culisanta QWERTY.

M700 este primul Pocket PC produs de compania taiwaneza E-TEN dotat cu tastatura culisanta QWERTY. Device-ul permite introducerea de contacte noi, scrierea de SMS si email-uri, editarea de documente nu numai prin intermediul ecranului tactil si al stylusului, dar si datorita tastaturii care dispune de un mecanism care-i permite ascunderea sub ecran la sfarsitul utilizarii si luminarea tastelor pentru folosirea fara probleme pe intuneric.

Lansat la o luna dupa colegul lui mai subtirel, M700 pastreaza caracteristicile faimosului glofiish X500 de numai 15,5mm: GSM Quadband, GPRS, EDGE, Bluetooth compatibil si WiFi. Ruleaza pe cea mai noua platforma Windows Mobile ™ 5.0, suporta tehnologia Direct Push care permite oamenilor de afaceri sa comunice mai eficient prin email chiar si cand nu sunt la birou. Aparatul include suita de aplicatii mobile Microsoft Office Word, Excel si PowerPoint, oferind utilizatorului mai mult confort si productivitate mai mare. Iar pentru cei care calatoresc, glofiish M700 e dotat cu functii GPS si TMC gratie receptorului SIRF Star III incorporat.

M700 vine cu un procesor Samsung S3C2440 400 MHz, un ecran TFT-LCD de 2.8”, capabil sa afiseze 65k de culori, o camera video incorporata de 2.0 mega pixeli si radio FM, totul ambalat in 165g. La categoria memorie, aparatul se prezinta cu 128 MB Flash ROM si 64 MB SDRAM, care poate fi extinsa cu usurinta datorita slot-ului de Micro SD Card.

Produsul poate fi achizitionat de pe site-ul www.gps-auto.ro.

E-TEN Information System este un important producator de dispozitive handheld din Taiwan. Telefoanele de tip Pocket PC lansate pe piata ruleaza sub platforma Microsoft ® Windows ® CE, caracterizate printr-o combinatie de GPRS, Wi-Fi ® , Bluetooth ® , GPS, si functionalitati GSM, acestora adaugandu-se aplicatiile software exclusive E-TEN.

Despre ARoBS Transilvania Software

DESPRE ARoBS TRANSILVANIA SOFTWARE

ARoBS Transilvania Software dezvolta solutii de automatizare a fortei de vinzari, aplicatii pentru agentii de turism si de localizare a parcurilor auto. Avind o experienta 8 ani in dezvoltarea de programe software atit pe piata interna cit si pe cea externa, ARoBS Transilvania Software este una dintre cele mai recunoscute firme de profil din tara si de peste hotare, avand peste 80 de angajati si mai bine de 150 de clienti in Romania si strainatate.
ARoBS Transilvania este distribuitor in Romania al produselor Mio, E-TEN si Destinator.

Este business partner IBM si partener certificat Microsoft, membru ARIES- Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software si ANIS- Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii.
ARoBS are sediul principal in Cluj-Napoca si un birou in Bucuresti.
ARoBS Transilvania Software
Bd. Brancusi Nr. 133
Cluj-Napoca
www.gps-auto.ro
office@arobs.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/arobs-transilvania-software/arobs-aduce-in-romania-primul-pocket-pc-de-la-eten-cu-tastatura-culisanta-wi-fi-si-gps