AROBS lanseaza QSportsRecorder la Bucharest City Marathon

Cluj-Napoca - 16 octombrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

AROBS Transilvania Software lanseaza QSportsRecorder, primul dispozitiv GPS destinat activitatilor sportive, cu ocazia Bucharest City Marathon, care va avea loc duminica, 18 octombrie 2009, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

QSportsRecorder este singurul dispozitiv existent pe piata romaneasca care utilizeaza tehnologia GPS, adresat in special practicantilor de activitati sportive outdoor - mountain bike, motorcycling, jogging, climbing, excursionistilor sau amatorilor de drumetii pe munte, dar si persoanelor posesoare de PDA-uri sau smartphone-uri care doresc navigatie (prin Bluetooth).

QSportRecorder este capabil sa inregistreze activitati sportive (alergare, ciclism, motociclism, catarare, etc) si apoi sa le exporte in QSports, un software performant cu ajutorul caruia se poate analiza traseul, calcula caloriile. Dispozitivul poate deveni un monitor personal de sanatate, capabil sa proiecteze un plan propriu de antrenament.

Dispozitivul este insotit de doua programe software: QSports pentru inregistrarea, gestionarea si analiza activitatilor sportive zilnice / saptamanale / lunare si Travel Recorder care permite geotagging prin inregistrarea traseelor turistice si vizualizarea lor in Google Earth/Google Maps, atribuirea pentru fotografii a coordonatelor geografice in care au fost realizate si postarea traseelor, pozelor, filmarilor pe Internet.

Echipa AROBS care va alerga in cadrul Cursei Corporate la Bucharest City Marathon 2009 va fi monitorizata cu dispozitive QSportsRecorder, iar toti cei prezenti la eveniment vor putea sa observe live modul de functionare si beneficiile dispozitivului in cadrul standului AROBS amenajat la linia de Start.

QSportRecorder este comercializat la pretul de 499 lei (TVA inclus) si poate fi achizitionat prin reteaua de parteneri AROBS si de pe www.gps-auto.ro – Primul Magazin cu GPS incorporat!

Despre ARoBS Transilvania Software

AROBS Transilvania Software a fost fondată în 1998, având sediul principal la Cluj-Napoca şi un birou operaţional la Bucureşti. Firma şi-a început activitatea cu dezvoltarea de produse în regim de outsourcing pentru companii importante din Europa de Vest şi Statele Unite ale Americii. Fructificând experienţa dobândită pe parcursul colaborărilor avute cu firme străine de prestigiu, AROBS a dezvoltat o serie de soluţii soft pentru piaţa românească: soluţia pentru automatizarea forţei de vânzări (SFA) pe PALM şi PDA-uri (Optimall by AROBS), sisteme de localizare şi monitorizare a parcurilor auto prin GPS/GPRS (TrackGPS) şi aplicaţii pentru agenţii de turism (ATOS/ABOS). Numărul clienţilor care folosesc aceste soluţii se ridică în prezent la peste 400 la nivel naţional.

În martie 2006, AROBS şi-a diversificat profilul activităţilor prin iniţierea unei noi linii de business, devenind distribuitor national de sisteme complete de navigaţie GPS şi smartphone-uri cu GPS.

Împreună, cele 3 linii de business ale companiei, dezvoltarea de soluţii software în regim outsourcing, soluţiile destinate pieţei interne şi distribuţia de sisteme de navigaţie, au contribuit semnificativ la creşterea cifrei de afaceri a companiei fapt care a plasat-o în topul primelor cinci companii din topul Deloitte Central Europe FAST 50 pe 2008, un top al companiilor de tehnologie cu cel mai accelerat ritm de creştere din Europa Centrală şi de Est.

AROBS Marketing Department
Tel. 0264 406700
marketing@arobs.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/arobs-transilvania-software/arobs-lanseaza-qsportsrecorder-la-bucharest-city-marathon