AROBS sustine campania Sibiu - Capitala Bunelor Maniere

Cluj-Napoca - 23 aprilie 2010

Comunicat tip General in Social

AROBS Transilvania Software, cunoscut dezvoltator de soluţii software pentru aplicaţii mobile, soluţii software în regim de outsourcing şi distribuitor de sisteme de navigaţie GPS, se implica in campania “Sibiu – Capitala Bunelor Maniere”.

AROBS sustine campania Sibiu - Capitala Bunelor Maniere

Acest proiect se va derula pe tot parcursul anului 2010 si va reprezenta o modalitate de a promova respectul, buna crestere si politetea, trasaturi care reprezinta vectori de civilizatie.

“Ne-am implicat in acest proiect de Social Responsibility din dorinta de a sustine bunele maniere si comportamentul civilizat in societate, de a trai in armonie cu cei din jur, putand astfel sa ne dezvoltam atat din punct de vedere personal si social, cat si din punct de vedere profesional. AROBS sprijina respectul fata de clienti si colaboratori, punand la dispozitia acestora produse de calitate, la standarde conforme cu cerintele la nivel international.” a spus d-nul Voicu Oprean, intors recent de la targul Hong Kong Trade Development Council (HKTDC).

Ca si manifestari legate de aceasta campanie amintim desfasurarea de concursuri in care participantii vor primi cadouri reprezentand sisteme de navigatie Smailo sau dispositive de monitorizarea a flotei auto prin GPS, participarea de diverse actiuni impreuna cu ceilalti sustinatori si cu autoritatile locale din Sibiu, campanii de presa, radio si TV de educare si de invatare a bunelor maniere, afisarea de bannere online, panouri outdoor, led screen-uri cu reguli privind comportamentul la volan si nu numai, impartirea de materiale care sa cuprinda un cod al bunelor maniere in trafic.

AROBS va invita ca pe tot parcursul anului 2010 sa ne sustineti pentru a incuraja bunele maniere, respectul, cu alte cuvinte comportamentul civilizat, acasa, la volan, pe strada sau la locul de munca.


Despre ARoBS Transilvania Software

Despre AROBS
AROBS este o firma specializata in dezvoltarea de solutii software de nisa in domeniul GPS. In anul 2008, AROBS a lansat in calitate de distribuitor national de sisteme de navigatie prin GPS propriul brand de sisteme de navigatie, Smailo (www.smailo.ro). Solutia de localizare flote auto – TrackGPS - este una dintre cele mai performante si utilizate solutii de localizare GPS din Romania, aproximativ 450 de firme si peste 6.000 de masini folosind aceasta solutie. (www..trackgps.ro). Totodata, solutiile de SFA si CRM pe terminale mobile completeaza baza de clienti, peste 150 de firme din Romania folosind aceste solutii de eficientizare a vanzarilor.

Daciana Rus
Brand Marketing Manager
AROBS Transilvania Software
tel.: 0264 406700
marketing@arobs.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/arobs-transilvania-software/arobs-sustine-campania-sibiu-capitala-bunelor-maniere