AROBS Transilvania Software adapteaza solutia de automatizare a fortei de vanzari - “Optimall SFA” la noile modificari legislative privind cota TVA de 24%

Cluj-Napoca - 1 iulie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Clientii AROBS care utilizeaza Solutia OptimallSFA au primit noile kit-uri care permit, impreuna cu updat-urile programelor de gestiune, trecerea la noua cota de TVA.

Toti clientii au fost informati despre modificarile survenite in aplicatia OptimallSFA ca urmare a modificarii cotei TVA de la 19% al 24%. Update-urile necesare au fost trimise incepand cu 30 iunie 2010, astfel incat trecerea la noile reglementari sa se realizeze cat mai rapid.

Incepand de azi, 1 iulie 2010, toate companiile care utilizeaza solutia Optimall SFA isi pot desfasura activitatea conform noilor reglementari.

Avand in vedere timpul scurt de la anuntarea de catre Guvern a masurilor adoptate si pana la punerea lor efectiva in aplicare, departamentul Suport Clienti a fost permanent la dispozitia clientilor prin oferirea de instructiuni si sprijin in implementarea modificarilor necesare. In continuare, acest serviciu functioneaza la capacitate maxima pana la finalizarea tuturor acestor procese.

Pentru firmele de distributie sau firmele producatoare care au propria retea de agenti de vanzari si isi doresc solutii software destinate reducerii costurilor si automatizarea procesele de vanzari, AROBS lanseaza incepand cu 1 iulie 2010 si posibilitatea utilizarii Optimall SFA in regim de SaaS (Software as a Service), pe o perioada de minim 2 ani.

In acest fel, investitia initiala in solutie si echipamentele necesare utilizarii acesteia este minima din partea firmelor, in timp ce efectele implementarii acesteia vor aparea inca din prima luna de utilizare.

Despre ARoBS Transilvania Software

AROBS este o firmă specializată în dezvoltarea de soluţii software de nişă în domeniul GPS. În anul 2008, AROBS a lansat în calitate de distribuitor naţional de sisteme de navigaţie prin GPS propriul brand de sisteme de navigaţie, Smailo (www.smailo.ro). Soluţia de localizare flote auto TrackGPS (www.trackgps.ro) este una dintre cele mai performante şi prezente soluţii de localizare GPS din România, aproximativ 500 de firme şi circa 8.000 de maşini folosind aceasta soluţie.Totodată, soluţiile de SFA şi CRM pe terminale mobile completează baza de clienţi, peste 150 de firme din România folosind aceste soluţii de eficientizare a vânzărilor.
sales@arobs.ro
www.optimallsfa.ro

marketing@arobs.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/arobs-transilvania-software/arobs-transilvania-software-adapteaza-solutia-de-automatizare-a-fortei-de-vanzari-optimall-sfa-la-noile-modificari-legislative-privind-cota-tva-de-24