ARoBS Transilvania Software la Systems 2006

Cluj-Napoca - 2 noiembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Prezenta ARoBS la Systems 2006, unul dintre cele mai importante evenimente internationale de IT&C, a avut ca scop consolidarea parteneriatelor curente ale ARoBS cu firme prezente la eveniment si identificarea de noi oportunitati de cooperare.

Pe parcursul evenimentului, desfasurat intre 23 si 27 Octombrie in Munchen, Germania, ARoBS Transilvania Software si-a prezentat serviciile si produsele in standul Romaniei.

ARoBS a promovat la Systems 2006 atat serviciile sale din domeniul software outsourcing-ului (dezvoltare soft personalizata pentru embedded devices, online banking si solutii pentru turism in Microsoft, Java, MacOS X) cat si aplicatiile sale soft. Aceste aplicatii includ Optimall (solutie pentru automatizarea fortei de vanzari, implementata deja la peste 120 de firme romanesti), Track GPS (solutie pentru monitorizarea parcului auto) si solutii pentru agentii de turism.

Participarea ARoBS la Systems 2006 a depasit asteptarile, conducand la stabilirea de peste 60 de contacte cu firme de prestigiu din intreaga lume. Se asteapta ca minimum 5 dintre aceste contacte sa se transforme in parteneriate pe termen lung.

'Specialisti in IT din intreaga lume prezenti la Systems 2006 au perceput ARoBS Transilvania Software ca pe o firma de IT inovatoare, stabila si credibila. Suntem convinsi ca impresia excelenta pe care am lasat-o va conduce la parteneriate profitabile. La nivel de tara se poate spune ca firmele din Romania au fost reprezentate la cel mai inalt nivel. Prezenta lor de succes a imbunatatit imaginea Romaniei, crescand interesul firmelor producatoare de software din intreaga lume pentru Romania. Rezultatele ARoBS la Systems 2006 ne depasesc asteptarile si ne cresc increderea in efectele participarii noastre la alte evenimente de acest gen', a declarat Voicu Oprean, managerul general al ARoBS Transilvania.

Prezenta regulata la evenimente IT nationale si internationale, cum ar fi CeBIT - Hanover 1999-2006, ITB Berlin Germany (March 2001), Systems - Munich 2000-2001 si 2006 si Binary - Bucuresti 2001, ARoBS Transilvania Software doreste sa profite in continuare de excelentele oportunitati de networking oferite de participarea la astfel de evenimente.

Conform datelor publicate de organizatori, Systems 2006 a atras aproximativ 1260 expozanti din 28 de tari si aproximativ 53000 de vizitatori.

Despre ARoBS Transilvania Software

DESPRE ARoBS TRANSILVANIA SOFTWARE

ARoBS Transilvania Software dezvolta solutii de automatizare a fortei de vinzari, aplicatii pentru agentii de turism si de localizare a parcurilor auto. Avind o experienta 8 ani in dezvoltarea de programe software atit pe piata interna cit si pe cea externa, ARoBS Transilvania Software este una dintre cele mai recunoscute firme de profil din tara si de peste hotare, avand peste 80 de angajati si mai bine de 150 de clienti in Romania si strainatate.
ARoBS Transilvania este distribuitor oficial Mio si Destinator.

Este business partner IBM si partener certificat Microsoft, membru ARIES- Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software si ANIS- Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii.
ARoBS are sediul principal in Cluj-Napoca si un birou in Bucuresti.
Nora Mihalca
Assistant Manager
nm@arobs.com
office@arobs.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/arobs-transilvania-software/arobs-transilvania-software-la-systems-2006