ARoBS Transilvania Software si Alfa Software isi extind colaborarea

Cluj-Napoca - 20 ianuarie 2006

Comunicat tip General in IT&C

La mijlocul acestei saptamini, ARoBS Transilvania Software a participat la intilnirea distribuitorilor ASiS (Sistemul Informatic Integrat pentru managementul unitatilor economice produs de firma Alfa Software) cu scopul principal de a extinde colaborarea intre cele doua firme.

ARoBS Transilvania Software si Alfa Software isi extind colaborarea

“ Solutia ERP a Alfa Software este complexa si a fost deja implementata la peste 500 de unitati, dintre care la peste 60 de firme de distributie şi totalizand peste 2500 de posturi de lucru in toata tara. ASiS interfateaza excelent cu Optimall by AroBS - solutia mobila de optimizare a vinzarilor, iar rezultatul este un produs complet care satisface pe deplin nevoile clientilor nostri.”, a declarat Voicu Oprean, general manager al ARoBS Transilvania Software.

“ Colaborarea cu ARoBS a inceput in urma cu doi ani. Optimall, solutia ARoBS pentru firmele de distributie, este compatibila si complementara cu soluţia ERP oferita de ASiS. Cererile de pe piata au insemnat o confirmare a faptului ca cele doua produse se vind mai bine impreuna”, a declarat Constantin Joldes, general manager al Alfa Software.

ARoBS Transilvania Software pune la dispozitia firmelor de distributie, de aproape 3 ani, solutia completa de optimizare a vinzarilor. Aceasta include terminalul mobil tip Treo 600 sau HP mobile si aplicatia soft. Optimall ofera posibilitatea de a culege rapid si clar informatia dorita, reduce cheltuielile aferente distributiei, asigura monitorizarea continua a agentilor de vinzari, comunicarea on-line cu baza de date proprie si permite facturarea direct din masina.

Ceea ce detaşează net Alfa Software de alţi producători de sisteme ERP de pe piaţa românească este capacitatea de-a face adaptări sau de-a dezvolta aplicaţii în timp record la cerinţele specifice ale clienţilor sau la necesităţile legislaţiei în vigoare. Exact ceea ce ofera si Optimall by ARoBS: adaptabilitate si personalizare 100% in baza cerintelor clientilor.

Solutia de optimizare a vinzarilor, Optimall, este deja implementata la peste 80 de firme din 34 de orase ale tarii. Strategia de vinzari pe acest an a ARoBS Transilvania Software preconizeaza o dezvoltare chiar mai accentuata decit cea de anul trecut (cind solutia a fost adoptata de un foarte mare numar de firme din tara) folosind si reteaua de distributie la nivel national dezvoltată pentru ASiS.

Despre ARoBS Transilvania Software

DESPRE ARoBS TRANSILVANIA SOFTWARE

ARoBS Transilvania Software dezvolta solutii de automatizare a fortei de vinzari, aplicatii pentru agentii de turism si de localizare a parcurilor auto. Avind o experienta de aproape 8 ani in dezvoltarea de programe software atit pe piata interna cit si pe cea externa, ARoBS Transilvania Software este una dintre cele mai recunoscute firme de profil din tara si de peste hotare, avand peste 60 de angajati si mai bine de 100 de clienti in Romania si strainatate.

Este business partner IBM si partener certificat Microsoft, membru ARIES- Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software si ANIS- Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii.
ARoBS are sediul principal in Cluj-Napoca si un birou in Bucuresti.
Mihaela Rosca, director de comunicare ARoBS Transilvania Software
office@arobs.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/arobs-transilvania-software/arobs-transilvania-software-si-alfa-software-isi-extind-colaborarea