Ce ii lipseste echipei nationale de fotbal ?

Cluj-Napoca - 5 octombrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

AROBS Transilvania a gasit solutia pentru a ajunge la Euro2008

Dupa 10 ani de insucces, echipa Romaniei are nevoie de o noua strategie. O echipa de informaticieni din inima Transilvaniei au gasit programul care va aduce calificarea mult dorita echipei nationale de fotbal.

Ce ii lipseste echipei nationale de fotbal ?

« Jucatori avem, antrenor la fel, teren, din ce in ce mai bun. Atunci ce ii lipseste echipei pentru a fi din nou calificata la Europene? Sa schimbam jucatori? S-au schimbat destui! Sa luam un alt antrenor ? Prea tarziu ! Care este atunci solutia? Dupa ce am oferit programe pentru America, Finlanda si Austria, ne-am hotarat sa aducem un ajutor si tarii noastre, pentru a nu ne mai face de rusine in fata Europei. Solutia e simpla : un program de navigatie impreuna cu un aparat de tip GPS! », explica Voicu Oprean, directorul general AROBS Transilvania, cum echipa pe care o conduce a ajuns la gestul pus in practica astazi, in cadrul conferintei de presa a Federatiei Romane de Fotbal (FRF).

Voicu Oprean le-a oferit tuturor jucatorilor nationalei, in frunte cu Piturca si intreaga echipa tehnica, cate un aparat GPS de navigatie impreuna cu cel mai nou software de navigatie Destinator 6 care contine harta intregii Europe, inclusiv Romania. « Cu un astfel de ajutor, echipa nationala nu mai are incotro si e nevoita sa ajunga la destinatia pe care ne-o dorim cu totii: Campionatul European 2008, din Austria si Elvetia» afirma Voicu Oprean.
Antrenorul Victor Piturca, primul care a primit cadoul firmei clujene AROBS, a apreciat gestul clujenilor si a acceptat provocarea: si-a luat angajamentul ca va face tot posibilul ca echipa sa nu mai rateze din nou calificarea.

Ionut Lupescu, Directorul General al FRF, a primit si el cu mare entuziasm cadoul: «Am fost placuti surprinsi ca o firma de software din Cluj s-a gandit la noi. Este pentru prima data cind o companie face un asemenea gest catre jucatori si sunt sigur ca entuziasmul celor de la AROBS va fi un nou stimulent pentru jucatori. Speram sa nu dezamagim nici un fan, indiferent din ce parte a Romaniei».

Cele 42 de aparate daruite echipei FRF – jucatori, conducere tehnica, conducerea federatiei – sunt de ultima generatie si apartin unuia dintre cei mai importanti producatori de aparate GPS din lume – Mio. Valoarea totala a acestora se ridica la peste 20 mii de Euro.

Despre ARoBS Transilvania Software

DESPRE ARoBS TRANSILVANIA SOFTWARE

ARoBS Transilvania Software dezvolta solutii de automatizare a fortei de vinzari, aplicatii pentru agentii de turism si de localizare a parcurilor auto. Avind o experienta 8 ani in dezvoltarea de programe software atit pe piata interna cit si pe cea externa, ARoBS Transilvania Software este una dintre cele mai recunoscute firme de profil din tara si de peste hotare, avand peste 80 de angajati si mai bine de 150 de clienti in Romania si strainatate.
ARoBS Transilvania este distribuitor oficial Mio si Destinator.

Este business partner IBM si partener certificat Microsoft, membru ARIES- Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software si ANIS- Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii.
ARoBS are sediul principal in Cluj-Napoca si un birou in Bucuresti.
Mihaela Rosca, director comunicare, tel. 0728276288
office@arobs.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/arobs-transilvania-software/ce-ii-lipseste-echipei-nationale-de-fotbal