Dupa iPhone AROBS vine cu iPod Touch!

Cluj-Napoca - 8 noiembrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Dupa ce a adus in Romania terminalul iPhone, inovatia anului 2007, functional în toate reţelele mobile, AROBS continua sa vina cu alte produse inovative pe piata romaneasca.

Astfel firma AROBS Transilvania Software anunta ca incepand cu a doua saptamana a lunii noiembrie va comercializa produsul iPod Touch in Romania.

iPod Touch poate fi achizitionat de la AROBS Transilvania Software (www.gps-auto.ro) incepand cu 12 noiembrie 2007, in cele doua variante de 8GB si 16GB. Preturile de comercializare cu amanuntul vor fi de 1099 lei pentru varianta de 8GB si 1459 lei pentru varianta de 16GB.

Practic iPod Touch este similar cu iPhone din punct de vedere al design-ului. Diferentele fata de iPhone se refera la lipsa functiei de telefon si grosimea de doar 8 mm. Noul iPod Touch este dotat cu ecran tactil si integreaza direct Google si YouTube. Totodata, noul produs este echipat cu o antena WiFi, un browser de Internet (Safari) si o noua functie care permite navigarea pe iTunes Music Store, de unde se poate achizitiona muzica, via WiFi.

“Estimam ca vom vinde peste 300 de unitati iPod Touch pana in apropierea sarbatorilor de iarna” a declarat Sergiu Gansca, Sales Manager AROBS.

Reprezentantii AROBS afirma ca au ales sa comercializeze aceste produse din dorinta de a oferi pietei din Romania ultimele noutati din domeniu, de a arata ca firma are acces la cele mai bune surse de aprovizionare in domeniul comunicatiilor de date si telefoniei mobile cu sau fara GPS.

Despre ARoBS Transilvania Software

AROBS are sediul principal in Cluj-Napoca si un birou operational in Bucuresti, peste 100 de angajati, iar in vara anului trecut si-a consolidat pozitia pe piata romaneasca de IT& C prin incheierea unui parteneriat strategic cu grupul finlandez Hotelzon – lider mondial in rezervari hoteliere si aplicatii software destinate industriei hoteliere.

AROBS Transilvania Software,- www.arobs.ro - www.gps-auto.ro - a incheiat primul semestru 2007 cu rezultate spectaculoase pe toate cele trei linii de business ale firmei.Cifra de afaceri globala a companiei a depasit pe 6 luni 2,2 mil. euro, nivel inregistrat in 2006 pe parcursul intregului an si continua sa creasca intr-un ritm sustinut. Cele mai importante cresteri ale cifrei de afaceri s-au inregistrat in domeniul sistemelor de navigare GPS si solutiilor GPS/GPRS dezvoltate de AROBS.

In calitate de distribuitor al marcilor E-TEN, Mio, Qtek, MyGuide, NavRoad, Adapt, AROBS si-a largit considerabil reteua de distributie printr-o politica de preturi bine adaptata cerintelor pietei si prin oferirea unor facilitati deosebite firmelor partenere, avand peste 100 de parteneri la nivelul intregii tari, reteaua fiind in crestere continua.

Daciana Pop - Marketing Specialist
marketing@arobs.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/arobs-transilvania-software/dupa-iphone-arobs-vine-cu-ipod-touch