Jidvei alege ARoBS Transilvania Software pentru informatizarea vanzarilor

Cluj-Napoca - 25 aprilie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Jidvei S.R.L. si ARoBS Transilvania Software au semnat recent un contract pentru informatizarea tuturor distribuitorilor Jidvei din teritoriu.

Jidvei alege ARoBS Transilvania Software pentru informatizarea vanzarilor

Piata aplicatiilor soft pentru automatizarea fortei de vanzari (SFA) cunoaste o dezvoltare spectaculoasa, dupa cum reiese din cresterea numarului de contracte realizate de principalii producatori de solutii soft si mai ales din greutatea numelor beneficiarilor aplicatiilor. Pe aceasta linie se inscrie si contractul incheiat recent intre Jidvei, renumitul producator de vinuri, si ARoBS Transilvania Software (www.arobs.ro), o firma de software cu prezenta atat pe piata internationala, cat si pe cea romaneasca.

Intrebat ce anume a determinat Jidvei-ul sa opteze pentru solutia oferita de ARoBS, Cristian Fuga, managerul de marketing al firmei, a raspuns „Viteza de implementare si raportul cel mai ridicat dintre beneficiile oferite si costurile produsului. Daca implementarea altor sisteme de tip SFA poate dura luni de zile, Optimall devine operational in cel mult o saptamana de la data inceperii implementarii. De asemenea, integrarea acestuia cu mai multe sisteme gestiune a condus la realizarea unor reduceri substantiale a costurilor de implementare prin raportare la cele specifice altor solutii de pe piata. Preocuparea ARoBS Transilvania Software pentru incheierea de parteneriate cu producatori de sisteme ERP ne garanteaza mentinerea in timp a gradului ridicat de flexibilitate oferit de sistemul Optimall, aspect pe care il consideram esential datorita extiderii permanente a sistemului nostru de distributie.”

Voicu Oprean, mangerul general al ARoBS Transilvania, considera ca principalele avantaje oferite de sistemul Optimall sunt simplitatea, eficienta si flexibilitatea sa. Aceasta aplicatie ii ofera clientului exact atat cat ii este necesar, fara a-i impune ajustarea sau inlocuirea sistemelor de gestiune pe care le are deja instalate. Raportat la produsele alternative prezente pe piata, Optimall permite, prin modulul special de interfatare, conectarea la aplicatiile de gestiune existente in firmele de distributie. Merita mentionat si faptul ca AroBS a efectuat deja peste 15 interfatari cu diverse softuri de gestiune si contabilitate, dintre care amintim: Socrate, WinMentor, Practer, hMarfa, Ciel, DistribNet, AS 2000, Wizcount, Platphorma, Axer, AttoSoft sau SAP, liderul incontestabil al pietei de profil. Totodata, Optimall reprezinta o solutie completa, ea incluzand atat terminale mobile cat si softul specific. Datorita designului sau eficient, sistemul Optimall poate fi pus in functiune in maxim o saptamana de la data inceperii instalarii.

Despre ARoBS Transilvania Software

ARoBS Transilvania Software este un furnizor global de solutii software, specializata in outsourcing pentru clienti din intreaga lume. ARoBS isi concentreaza activitatea pe dezvoltarea de aplicatii la cheie, in principal pe baza cerintelor clientilor.
Nora Mihalca
Assistant General Manager
Tel. 0264.598.204
Fax. 0264.598.426

office@arobs.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/arobs-transilvania-software/jidvei-alege-arobs-transilvania-software-pentru-informatizarea-vanzarilor